Vilken frekvens erbjuder ni vid regelbunden städhjälp hemma?

Varje vecka: För dig som vill ha det rent och fint i bostaden vecka efter vecka.

Varannan vecka: Detta är den frekvens som vi rekommenderar som lägst vid ett städabonnemang då vi kan hålla efter i din bostad på ett bra sätt.

Var fjärde vecka: Ett städabonnemang som normalt lämpar sig bra när man vill ha en grundligare städning var fjärde vecka.

Steg för steg vid bokning av storstädning

 1. Boka storstädning direkt online
  Du bokar enkelt genom att trycka “boka storstäd” knappen på storstädning sidan och därefter väljer du en dag och tid som passar bra för dig att vi kommer. Vi tar med allt städmaterial och ser till göra en grundlig städning likt en flyttstädning av din bostad.
 2. Bekräftelse skickas direkt till din mail
  Vi skickar därefter över en automatisk bekräftelse till dig som kund som du kan titta igenom och stämma av att den stämmer överens med den dag och tid som du bokat.
 3. Vi bokar in städningen
  Vi bokar in städningen och ser till att komma och utföra städningen enligt överenskommelse.
 4. Vi följer upp storstädningen
  Efter städningen följer vi upp så att du som kund är nöjd med utförd städning. Du får ett meddelande per telefon där du kan lämna ett betyg på en skala mellan 1-10.

Steg för steg för att starta upp ett städabonnemang

 1. Boka ett kostnadsfritt möte.
  Du bokar enkelt genom att trycka “boka hembesök” knappen och därefter väljer du en dag och tid som passar bra för dig att vi kommer.

  Ett kostnadsfritt möte utförs alltid av en kundrådgivare på Städade Hem innan vi startar upp ett städabonnemang för att skapa rätt förutsättningar för ett långsiktigt samarbete.

 2. Få prisförslag & städupplägg
  Vi skickar därefter över vårt pris till er och återkopplar även om vilka städdagar och tider vi kan komma. Vi berättar då även vem som kommer utföra städningen i er bostad.
 3. Bekräfta vårt förslag
  När ni kollat igenom allting och känner att allting känns bra, då är det bara att bekräfta offerten i sin helhet.
 4. Vi bokar in och följer upp städningen
  Vi bokar in städningen och ser till att komma och utföra städningen enligt överenskommelse. Efter städningen följer vi upp så att du som kund är nöjd med utförd städning. Du får ett meddelande per telefon där du kan lämna ett betyg på en skala mellan 1-10.
 5. Långsiktigt samarbete
  Efter detta så gör vi allt för att du som kund skall bli utomordentligt nöjd. Som kund hos oss kommer kundupplevelsen förbättras allt eftersom då vi ständigt jobbar med nya finesser för att göra helhetsupplevelsen för dig som kund ännu bättre.