Fönsterputs Danderyd

Fönsterputs Danderyd

Har du en villa i Danderyd där du är i behov av fönsterputs? Eller kanske så bor du i en lägenhet eller har ett kontor i Djursholm? 

Vi vet hur svårt det kan vara att putsa fönster, men även att hitta en pålitlig aktör som kan hjälpa till med att putsa fönster.

För dig som är i behov av en långsiktig partner för professionell fönsterputs så har du kommit rätt.

Efterfråga enkelt offert på fönstertvätt nedan redan idag!

fönsterputs danderyd

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Fönsterputs Danderyd
Stefan Slätt
Fönsterputs Danderyd
Petter Carlström
Fönsterputs Danderyd
Barbara Andor
Fönsterputs Danderyd
Emma Bergkvist
Fönsterputs Danderyd
Anna Almberg
Fönsterputs Danderyd
Ove Johansson

Varför välja oss?

Spara tid

Att putsa fönster är för den oerfarne väldigt svårt och kan ta lång tid. Vi hjälper dig!

Fönsterputs till fast pris

När du anlitar oss så får du alltid fönsterputs till fast pris. Ange vilka fönster du har hemma så kan vi lämna en korrekt offert.

Fönsterputsmaterial inkluderat

När du anlitar oss för fönsterputs ser vi till att ta med professionellt fönsterputsmaterial, stege och allting som krävs.

Kvalitetsgaranti

Som kund hos oss så har du kvalitetsgaranti på utfört arbete. Har vi inte utfört ett korrekt utfört arbete kommer vi tillbaka kostnadsfritt.

Uppställning fönsterputs Danderyd

fönstertvätt danderyd

Efterfråga offert

Din framtida leverantör av fönsterputs i Danderyd

Vi jobbar alltid efter att leverera den absolut högsta servicen på de fönsterputsningar som vi utför. Allt från kontakt till uppföljning ska vara så bra som möjligt.

Nedan förklarar vi mer om vår fönsterputstjänst i Danderyd.

1

Vi vill leverera bäst fönsterputs i Danderyd

Såklart vill vi göra det. Vi vill att du som kund hos oss skall känna dig så nöjd med vår fönsterputsservice att du skall kunna garantera oss vidare till din granne.

Självklart har ni alltid kvalitetsgaranti på utfört arbete, men vi kan genom vår erfarenhet och kundnöjdhet från tusentals tidigare fönsterputsningar garantera hög kvalité.

Om du har ett väldigt komplicerat hus med mycket fönster i olika storlekar och dylikt så kan vi självklart komma ut till dig på plats och se över hur mycket fönster ni har av vilken sort. Detta så att ni kan få ett korrekt pris på fönsterputsningen direkt.

2

All fönsterputs utförs med professionell utrustning i Danderyd

När vi putsar fönster så ser vi alltid till att ha material från antingen Ettore fönsterputs eller Unger fönsterputs, detta är en grundförutsättning för att leverera ett utomordentligt bra arbete.

Något vi också lägger stor vikt vid är säkerhet vid fönsterputsningen, därav är vi alltid två stycken på plats när vi ska putsa fönster. Detta är speciellt viktigt när vi putsar fönster som är högt upp.

3

Kombinera fönsterputs och städning i Danderyd

Om du önskar både fönsterputs och hemstädning i Danderyd så kan vi självklart kombinera detta. Det allra bästa är då att börja med fönsterputsningen för att sedan utföra städningen av din bostad.

Har du ett kontor som både behöver fönsterputsas och städas så ordnar vi såklart det likväl!

Efterfråga offert nedan redan idag!

Vanliga frågor och svar gällande fönsterputs i Danderyd

Vid en fönsterputsning i Danderyd så är det många aspekter som avgör hur lång tid det tar att putsa fönster.

Hur högt upp sitter fönstrena? Hur mycket fönster är det? Är det 2 eller 4 sidiga fönster?

Som sagt, det finns en rad olika aspekter som gör att det tar olika lång tid att putsa olika typer av fönster.

Plocka undan så att vi kommer åt fönster enkelt. Har du möbler som står nära ett fönster som måste öppnas, flytta gärna på denna möbel likväl så att vi kommer åt.

Om ni gör det enkelt för oss ser vi till att ni som bor eller har kontor i Danderyd får bra fönsterputs.

Om någonting skulle uppstå så utvärderar vi varje enstaka situation och varför olyckan skedde. Såklart har vi ansvarsförsäkring ( Via Trygg-Hansa ). 

Att putsa fönster behövs i regel 2 gånger per år. Men bor du nära en högt trafikerad väg så kan det behövas oftare.

Är du noggrann och vill ha rena fönster året runt i Danderyd så rekommenderar vi dig att putsa fönster 4 gånger per år.

Under vintertid finns vi tillgängliga att hjälpa till i stort sett när som helst för dig som bor i Danderyd.

Under högsäsong däremot så kan det finnas fåtal luckor i schemat hos våra fönsterputsare. Men för att vara på den säkra sidan, boka in de fönsterputsningar du önskar utförda redan i Februari eller Mars.

Då planerar vi fönsterputsningen direkt och du behöver inte längre oroa dig för att inte få fönsterputs från oss.

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar