Fönsterputs Lidingö

Fönsterputs Lidingö

Bor du på södra, norra, västra eller östra Lidingö? Hinner du inte, eller vill du inte putsa fönstrena själv? 

Inga problem! Städade Hem finns där när du behöver hjälp med professionell fönsterputs på Lidingö.

Vi ser till att du snabbt får hjälp med fönsterputsningen till ett fast pris från kompetent och erfaren personal. Smutsiga fönster är snart ett minne blott!

Nedan kan du efterfråga offert samt läsa mer om vår fönsterputsservice.

fönsterputs nacka

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Fönsterputs Lidingö
Stefan Slätt
Fönsterputs Lidingö
Petter Carlström
Fönsterputs Lidingö
Barbara Andor
Fönsterputs Lidingö
Emma Bergkvist
Fönsterputs Lidingö
Anna Almberg
Fönsterputs Lidingö
Ove Johansson

Varför välja oss?

Spara tid

Att putsa fönster är för den oerfarne väldigt svårt och kan ta lång tid. Vi hjälper dig!

Fönsterputs till fast pris

När du anlitar oss så får du alltid fönsterputs till fast pris. Ange vilka fönster du har hemma så kan vi lämna en korrekt offert.

Fönsterputsmaterial inkluderat

När du anlitar oss för fönsterputs ser vi till att ta med professionellt fönsterputsmaterial, stege och allting som krävs.

Kvalitetsgaranti

Som kund hos oss så har du kvalitetsgaranti på utfört arbete. Har vi inte utfört ett korrekt utfört arbete kommer vi tillbaka kostnadsfritt.

Fönsterputsuppställning Lidingö

fönsterputs lidingö

Efterfråga offert

Anlita oss för fönsterputs på Lidingö du med

Tycker du det är skönt att använda sig av ett företag du kommit i kontakt med genom rekommendation? Om du läser detta så kan det vara fallet, eller så är det bara i allmänt intresse att få professionell fönsterputs från någon med goda rekommendationer. Sedan start gör vi allt för att hitta rätt fönsterputsare, se till att de trivs på arbetet så att du som kund kan få fönsterputs på Lidingö av kompetent och erfarna medarbetare.

Nedan förklarar vi närmre hur vi jobbar när det kommer till fönsterputs.

1

Bäst fönsterputs på Lidingö

Det är inte något vi kan garantera, men det är absolut något vi jobbar efter. Att putsa fönster på ett utförligt sätt kräver sin egna kompetens och noggrannhet. När vi är klara med fönsterputsningen så har ni som kund alltid kvalitetsgaranti vilket garanterar att det är väl putsade fönster utan rinningar.

Vad är vår hemlighet för att leverera absolut bäst fönsterputs på Lidingö i våra mått sätt?

Material, kompetens och erfarenhet är det som gör att vi kan garantera hög kvalité på de fönsterputsningar vi utför hos dig. Om du har höga fönster på Lidingö så är det självklart möjligt.

2

Utbildade fönsterputsare som putsar fönster

Som kund hos oss på Lidingö så säkerställer vi att ni får professionell fönsterputs genom att utbilda alla medarbetare internt. Alla medarbetare pratar såklart svenska eller engelska och vi ser till att ta utdrag ur belastningsregistret hos vår personal.

Genom detta kan vi säkerställa hög kvalité och ett tryggt och säkert bemötande till dig som kund.

3

Kombinera fönsterputs med hemstädning på Lidingö

Om du som kund är intresserad att anlita en och samma städfirma för att ta hand om fönsterputs och hemstädning på Lidingö så är detta självklart möjligt genom oss på Städade Hem.

Skriv till oss i vårt bokningsformulär att du även är intresserad av hemstädning eller storstädning utöver fönsterputsningen så hjälper vi såklart er med det likväl.

Vanliga frågor och svar gällande fönsterputs på Lidingö

Vid en fönsterputsning på Lidingö så är det många aspekter som avgör hur lång tid det tar att putsa fönster.

Hur högt upp sitter fönstrena? Hur mycket fönster är det? Är det 2 eller 4 sidiga fönster?

Som sagt, det finns en rad olika aspekter som gör att det tar olika lång tid att putsa olika typer av fönster.

Plocka undan så att vi kommer åt fönster enkelt. Har du möbler som står nära ett fönster som måste öppnas, flytta gärna på denna möbel likväl så att vi kommer åt.

Om ni gör det enkelt för oss ser vi till att ni som bor eller har kontor på Lidingö får bra fönsterputs.

Om någonting skulle uppstå så utvärderar vi varje enstaka situation och varför olyckan skedde. Såklart har vi ansvarsförsäkring ( Via Trygg-Hansa ). 

Att putsa fönster behövs i regel 2 gånger per år. Men bor du nära en högt trafikerad väg så kan det behövas oftare.

Är du noggrann och vill ha rena fönster året runt på Lidingö så rekommenderar vi dig att putsa fönster 4 gånger per år.

Under vintertid finns vi tillgängliga att hjälpa till i stort sett när som helst för dig som bor på Lidingö.

Under högsäsong däremot så kan det finnas fåtal luckor i schemat hos våra fönsterputsare. Men för att vara på den säkra sidan, boka in de fönsterputsningar du önskar utförda redan i Februari eller Mars.

Då planerar vi fönsterputsningen direkt och du behöver inte längre oroa dig för att inte få fönsterputs från oss.

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar