Fönsterputs Nacka

Fönsterputs Nacka

Bor du i Kvarnholmen, Nacka Strand, Saltsjöbaden eller någon annanstans i Nacka och behöver hjälp fönsterputs? Blir det inte bra när du gör det själv? Har du inte rätt material? 

Oavsett vad så kan våra professionella fönsterputsare hjälpa dig med fönsterputs i Nacka med omnejd. 

Med oss så får ni rena fönster till rätt pris med kvalitetsgaranti på utfört arbete. Oavsett om ni bor i villa, lägenhet eller är ett företag så kan vi hjälpa er. 

fönsterputs nacka

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Fönsterputs Nacka
Stefan Slätt
Fönsterputs Nacka
Petter Carlström
Fönsterputs Nacka
Barbara Andor
Fönsterputs Nacka
Emma Bergkvist
Fönsterputs Nacka
Anna Almberg
Fönsterputs Nacka
Ove Johansson

Varför välja oss?

Spara tid

Att putsa fönster är för den oerfarne väldigt svårt och kan ta lång tid. Vi hjälper dig!

Fönsterputs till fast pris

När du anlitar oss så får du alltid fönsterputs till fast pris. Ange vilka fönster du har hemma så kan vi lämna en korrekt offert.

Fönsterputsmaterial inkluderat

När du anlitar oss för fönsterputs ser vi till att ta med professionellt fönsterputsmaterial, stege och allting som krävs.

Kvalitetsgaranti

Som kund hos oss så har du kvalitetsgaranti på utfört arbete. Har vi inte utfört ett korrekt utfört arbete kommer vi tillbaka kostnadsfritt.

Fönsterputsuppställning Nacka

prislista fönsterputs nacka

Efterfråga offert

Professionell fönsterputs till fast pris i Nacka

För oss är kundnöjdhet a och o. Därför har vi mycket noggranna och trevliga fönsterputsare som hjälper dig med fönstertvätt i Nacka.

1

Fönsterputs i Nacka till fasta priser

All fönsterputs som utförs av oss på Städade Hem sker till ett fast pris. Om du inte vill att vi går på timme dvs. Men i vanliga fall brukar detta vara enklast då du som kund vet vad du ska betala för fönstertvätten hemma hos dig.

2

Fönsterputs i Nacka från utbildade fönsterputsare

Om du bor i Nacka så kan vi garantera dig rena fönster där samtliga fönsterputsare vet precis hur man ska få alla olika typer av fönster rena och fina.

När du får fönsterputs av oss på Städade Hem ser vi till att kontrollera arbetet innan vi går så att vi säkerställer att det inte är några rinningar på fönstrena samt att fönsterkarmarna  är avtorkade.

3

Fönstertvätt med hög service

Oavsett om du behöver hjälp vid ett enstaka fönsterputstillfälle eller om du önskar hjälp på regelbunden basis så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Efterfråga enkelt offert så lämnar vi pris till dig redan samma dag under våra arbetstider 7-16.

Vanliga frågor och svar gällande fönsterputs i Nacka

Att estimera tid vid fönsterputsning är otroligt svårt. Har du stora, små, spröjsade, höga fönster eller enkla 2-sidiga fönster utan spröjs. Beroende på vilka fönster du har så tar det olika lång tid. 

Men i regel så brukar vi hinna med 15-20st a-fönster 2-sidiga per timme.

Det allra bästa är att plocka undan ur fönster och ta bort möbler som står nära fönstrena. Detta för att undvika eventuella rinningar på fönstrena och att möbler i sin tur förstörs. Våra fönsterputsare flyttar inte på soffor och dylikt på grund av säkerhetsskäl. 

Om någonting skulle uppstå så utvärderar vi varje enstaka situation och varför olyckan skedde. Såklart har vi ansvarsförsäkring ( Via Trygg-Hansa ). 

I regel så rekommenderar vi att fönster ska putsas två gånger per år om du bor i Stockholm. Denna rekommendation grundas i att om det blir för mycket smuts på fönstret så ökar risken att repor och dylikt uppstår vid nästa fönsterputs. Om det är mindre smuts på fönstret så är risken alltså mindre. 

Om du exempelvis bor nära en byggarbetsplats kan det vara bra att öka frekvensen bara för att fönstrena inte skall bli repiga. 

En del privatpersoner som bor i Stockholm abonnerar även på fönsterputsning, då utför vi utvändig fönsterputs 6ggr/ år. Det vill säga om varannan månad cirka. 

Under vintertid finns vi tillgängliga att hjälpa till i stort sett när som helst.

Under högsäsong däremot så kan det finnas fåtal luckor i schemat hos våra fönsterputsare. Men för att vara på den säkra sidan, boka in de fönsterputsningar du önskar utförda redan i Februari eller Mars.

Då planerar vi fönsterputsningen direkt och du behöver inte längre oroa dig för att inte få fönsterputs från oss.

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar