Fönsterputs Östermalm

Fönsterputs Östermalm

Bor du på Östermalm och önskar hjälp med fönsterputs? Eller kanske så har du ett kontor på Östermalm där fönstrena behöver putsas? 

Vi vet hur svårt det kan vara att putsa fönster, men även att hitta en pålitlig aktör som kan hjälpa till med att putsa fönster.

Städade Hem är där letande slutar! Med utbildade och kompetenta fönsterputsare ser vi till att du får hjälp med fönsterputsningen.

Efterfråga enkelt offert nedan redan idag!

fönsterputs östermalm

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Fönsterputs Östermalm
Stefan Slätt
Fönsterputs Östermalm
Petter Carlström
Fönsterputs Östermalm
Barbara Andor
Fönsterputs Östermalm
Emma Bergkvist
Fönsterputs Östermalm
Anna Almberg
Fönsterputs Östermalm
Ove Johansson

Varför välja oss?

Spara tid

Att putsa fönster är för den oerfarne väldigt svårt och kan ta lång tid. Vi hjälper dig!

Fönsterputs till fast pris

När du anlitar oss så får du alltid fönsterputs till fast pris. Ange vilka fönster du har hemma så kan vi lämna en korrekt offert.

Fönsterputsmaterial inkluderat

När du anlitar oss för fönsterputs ser vi till att ta med professionellt fönsterputsmaterial, stege och allting som krävs.

Kvalitetsgaranti

Som kund hos oss så har du kvalitetsgaranti på utfört arbete. Har vi inte utfört ett korrekt utfört arbete kommer vi tillbaka kostnadsfritt.

Uppställning fönsterputs Östermalm

fönsterputs östermalm

Efterfråga offert

Din trygga leverantör av fönsterputs på Östermalm

Om du är på jakt efter en trygg och professionell fönsterputsfirma så finns vi där för att hjälpa dig. Vi klarar av stora som små fönsterputsuppdrag och klarar självklart av fönsterputs på hög höjd.

Nedan förklarar vi mer om hur vi jobbar för att du ska få bäst fönsterputs på Östermalm.

1

Bäst fönstertvätt på Östermalm

Du läste helt rätt, det är vårt mål att leverera det till dig som kund hos oss. Att putsa fönster är inte lätt utan erfarenhet eller kunskap, men när du anlitar oss ser vi alltid till att kompetenta fönsterputsare utför uppdraget.

Självklart har ni alltid kvalitetsgaranti på utfört arbete, men vi kan genom vår erfarenhet och kundnöjdhet från tusentals tidigare fönsterputsningar garantera hög kvalité.

Något som däremot kan vara väldigt, väldigt svårt är att få bort kalk på fönstret, här får ni meddela oss om det separat då det krävs extra mycket tid för att få bort det på fönstret.

2

Fönsterputs på Östermalm med professionell utrustning

En självklarhet för oss på Städade Hem är att våra fönsterputsare har utrustning som ger bästa möjliga resultat. Vi använder fönsterputsmaterial från unger och ettore när vi putsar fönster för att resultatet skall bli så bra som möjligt och för att minska risken till att repor uppkommer vid fönsterputsningen.

Utöver detta så putsar vi normalt sett två och två så att fönsterputsningen blir klar snabbare och även att vi kan utföra fönsterputsningen på ett säkert sätt.

3

Boka fönsterputs på Östermalm kombinerat med städning

Om du som är intresserad av fönsterputs vill kombinera detta med städning, antingen kontorsstäd eller hemstädning på Östermalm så är detta självklart möjlig.

Skriv till oss i bokningsformuläret om det så ser vi till att lämna offert till dig/ er på det med. Efterfråga offert på fönstertvätt redan idag!

Vanliga frågor och svar gällande fönsterputs på Östermalm

Vid en fönsterputsning på Östermalm så är det många aspekter som avgör hur lång tid det tar att putsa fönster.

Hur högt upp sitter fönstrena? Hur mycket fönster är det? Är det 2 eller 4 sidiga fönster?

Som sagt, det finns en rad olika aspekter som gör att det tar olika lång tid att putsa olika typer av fönster.

Plocka undan så att vi kommer åt fönster enkelt. Har du möbler som står nära ett fönster som måste öppnas, flytta gärna på denna möbel likväl så att vi kommer åt.

Om ni gör det enkelt för oss ser vi till att ni som bor eller har kontor på Östermalm får bra fönsterputs.

Om någonting skulle uppstå så utvärderar vi varje enstaka situation och varför olyckan skedde. Såklart har vi ansvarsförsäkring ( Via Trygg-Hansa ). 

Att putsa fönster behövs i regel 2 gånger per år. Men bor du nära en högt trafikerad väg så kan det behövas oftare.

Är du noggrann och vill ha rena fönster året runt på Östermalm så rekommenderar vi dig att putsa fönster 4 gånger per år.

Under vintertid finns vi tillgängliga att hjälpa till i stort sett när som helst för dig som bor på Östermalm.

Under högsäsong däremot så kan det finnas fåtal luckor i schemat hos våra fönsterputsare. Men för att vara på den säkra sidan, boka in de fönsterputsningar du önskar utförda redan i Februari eller Mars.

Då planerar vi fönsterputsningen direkt och du behöver inte längre oroa dig för att inte få fönsterputs från oss.

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar