Fönsterputs Södermalm

Fönsterputs Södermalm

Har du en lägenhet på Södermalm och behöver fönsterputs? Eller kanske ett kontor? 

När du känner att du varken har rätt material för att putsa fönster eller inte har tid då finns vi där för att hjälpa till.

Vi ser till att du får fönstertvätt till fast pris från professionella fönsterputsare som är utbildade internt.

fönsterputs nacka

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Fönsterputs Södermalm
Stefan Slätt
Fönsterputs Södermalm
Petter Carlström
Fönsterputs Södermalm
Barbara Andor
Fönsterputs Södermalm
Emma Bergkvist
Fönsterputs Södermalm
Anna Almberg
Fönsterputs Södermalm
Ove Johansson

Varför välja oss?

Spara tid

Att putsa fönster är för den oerfarne väldigt svårt och kan ta lång tid. Vi hjälper dig!

Fönsterputs till fast pris

När du anlitar oss så får du alltid fönsterputs till fast pris. Ange vilka fönster du har hemma så kan vi lämna en korrekt offert.

Fönsterputsmaterial inkluderat

När du anlitar oss för fönsterputs ser vi till att ta med professionellt fönsterputsmaterial, stege och allting som krävs.

Kvalitetsgaranti

Som kund hos oss så har du kvalitetsgaranti på utfört arbete. Har vi inte utfört ett korrekt utfört arbete kommer vi tillbaka kostnadsfritt.

Fönsterputsuppställning Södermalm

fönsterputs södermalm

Efterfråga offert

Fönsterputs för dig som bor på Södermalm

Med många kunder på Södermalm finns vi med hög sannolikhet runt hörnet och utför fönsterputs eller hemstädning i ditt område.  Att utföra en fönsterputsning är inte alltid det lättaste, det krävs noggrannhet och professionellt fönsterputsmaterial.

Nedan förklarar vi närmre hur vi jobbar när det kommer till fönsterputs.

1

Fönsterputs utförd med hög kvalité på Södermalm

Att putsa fönster är inte lätt, speciellt inte om man vill att det inte skall finnas några rinningar på fönstret. Men hur gör vi för att du skall få den bäst utförda fönsterputsningen på Södermalm?

Vi ser till att ta med det absolut bästa fönsterputsmaterialet, pälsar, rakor, fönsterputsdukar för att torka av rinningar. När du putsar fönster måste du veta hur du skall vrida gummirakan för att få med så mycket vatten från fönstret som möjligt.

2

Därför har vi enbart utbildade fönsterputsare som utför fönsterputs

Att putsa fönster är som vi nämner ovan väldigt svårt och kräver erfarenhet för att det skall bli bra och för att man skall kunna utföra fönsterputs på ett säkert sätt.

Därför har vi dels medarbetare som utför hemstädning på Södermalm men sedan har vi också våra erfarna fönsterputsare som hjälper dig med fönsterputsningen.

Detta säkerställer att vi kan utföra fönsterputs med hög kvalité på ett säkert sätt till ett bra pris.

3

Snabb och professionell service när du anlitar oss för fönsterputs

Att leverera hög kvalité inom service är för oss otroligt viktigt. Med snabba svar och hög serviceanda från kontor och medarbetare så anpassar vi oss efter önskemålen från dig som kund på Södermalm.

Däremot, meddela oss gärna innan ni kommer om det är några extra tillägg utöver vanlig fönsterputs ni önskar. Exempelvis borttagning av färg på fönster eller dylikt.

Vanliga frågor och svar gällande fönsterputs på Södermalm

Vid en fönsterputsning på Södermalm så är det många aspekter som avgör hur lång tid det tar att putsa fönster.

Hur högt upp sitter fönstrena? Hur mycket fönster är det? Är det 2 eller 4 sidiga fönster?

Som sagt, det finns en rad olika aspekter som gör att det tar olika lång tid att putsa olika typer av fönster.

Plocka undan så att vi kommer åt fönster enkelt. Har du möbler som står nära ett fönster som måste öppnas, flytta gärna på denna möbel likväl så att vi kommer åt.

Om ni gör det enkelt för oss ser vi till att ni som bor eller har kontor på Södermalm får bra fönsterputs.

Om någonting skulle uppstå så utvärderar vi varje enstaka situation och varför olyckan skedde. Såklart har vi ansvarsförsäkring ( Via Trygg-Hansa ). 

Att putsa fönster behövs i regel 2 gånger per år. Men bor du nära en högt trafikerad väg så kan det behövas oftare.

Är du noggrann och vill ha rena fönster året runt på Södermalm så rekommenderar vi dig att putsa fönster 4 gånger per år.

Under vintertid finns vi tillgängliga att hjälpa till i stort sett när som helst för dig som bor på Södermalm.

Under högsäsong däremot så kan det finnas fåtal luckor i schemat hos våra fönsterputsare. Men för att vara på den säkra sidan, boka in de fönsterputsningar du önskar utförda redan i Februari eller Mars.

Då planerar vi fönsterputsningen direkt och du behöver inte längre oroa dig för att inte få fönsterputs från oss.

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar