Fönsterputs

Fönsterputs Stockholm

Ser du inte längre ut genom dina fönster? Känner du att du varken har tid eller kunskap att göra det? 

Hundratals fönsterputsningar gör vi varje månad och i Stockholm har vi tusentals kunder som anlitar oss för fönsterputs. Att komma hem till nyputsade fönster är en känsla som är svårt att beskriva. Kombinera det med en grundlig storstädning och hemfriden är komplett. 

Just nu är du enbart några klick bort för att få pris för din fönsterputs i Stockhom! 

Fönsterputs Stockholm

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Fönsterputs
Stefan Slätt
Fönsterputs
Petter Carlström
Fönsterputs
Barbara Andor
Fönsterputs
Emma Bergkvist
Fönsterputs
Anna Almberg
Fönsterputs
Ove Johansson

Fönsteruppställning

Prislista fönsterputs stockholm

Efterfråga offert

Bra pris, bäst personal, professionell fönsterputs i Stockholm

Städade Hem är en professionell städfirma i Stockholm som har utbildade fönsterputsare som är fullt utrustade med det allra bästa fönsterputsmaterialet. 

Vårt mål är att leverera en fönsterputs på ett enkelt och smidigt sätt med hög kvalité. Läs mer om hur vi jobbar nedan. 

1

Fönsterputs till fast pris

För dig som bor i Stockholm kan du från oss få fönsterputs till fast pris i Stockholm. Genom vår fönsteruppställning så kan du ange vilka fönster du har samt om du vill ha invändig, utvändig eller in och utvändig fönsterputs. Efter att vi fått din förfrågan lämnar vi en offert.

2

Rätt fönsterputs material är grunden till professionell fönsterputs

Vi är kräsna, vi vill att du som anlitar oss skall få den absolut bästa fönstertvätten. Därför använder vi oss enbart av fönsterputsmateriel som är bäst på marknaden. Vi inhandlar fönsterputsmateriel från märken såsom Ettore fönsterputs och Unger fönsterputs.

Med rätt fönsterputsskrapa, fönsterputspäls, klickskrapa, fönsterputssåpa, fönsterputsduk, hink och stege kan vi se till att du får välputsade fönster. 

3

Fönsterputs och städning kombinerat i ett

För dig som bor eller har företag i Stockholm så är det nu enklare än någonsin. Kombinera fönsterputs med städning i ett.

Det allra smidigaste är då att vi börjar med fönsterputsningen för att därefter utföra städningen hemma hos dig.

Du kan även passa på att boka in oss för ett fönsterputsabonnemang om du bor i villa och om du bor i lägenhet så har du möjlighet att boka in två fönsterputsningar om året för att ha rena fönster året runt i stort sett.

Vanliga frågor och svar gällande fönsterputs

Att estimera tid vid fönsterputsning är otroligt svårt. Har du stora, små, spröjsade, höga fönster eller enkla 2-sidiga fönster utan spröjs. Beroende på vilka fönster du har så tar det olika lång tid. 

Men i regel så brukar vi hinna med 15-20st a-fönster 2-sidiga per timme.

Det allra bästa är att plocka undan ur fönster och ta bort möbler som står nära fönstrena. Detta för att undvika eventuella rinningar på fönstrena och att möbler i sin tur förstörs. Våra fönsterputsare flyttar inte på soffor och dylikt på grund av säkerhetsskäl. 

Om någonting skulle uppstå så utvärderar vi varje enstaka situation och varför olyckan skedde. Såklart har vi ansvarsförsäkring ( Via Trygg-Hansa ). 

I regel så rekommenderar vi att fönster ska putsas två gånger per år om du bor i Stockholm. Denna rekommendation grundas i att om det blir för mycket smuts på fönstret så ökar risken att repor och dylikt uppstår vid nästa fönsterputs. Om det är mindre smuts på fönstret så är risken alltså mindre. 

Om du exempelvis bor nära en byggarbetsplats kan det vara bra att öka frekvensen bara för att fönstrena inte skall bli repiga. 

En del privatpersoner som bor i Stockholm abonnerar även på fönsterputsning, då utför vi utvändig fönsterputs 6ggr/ år. Det vill säga om varannan månad cirka. 

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar