Fönsterputs Värmdö

Fönsterputs Värmdö

Bor du på Värmdö? Kanske i Gustavsberg, Mörtnäs, Hagaberg eller någon annanstans på Värmdö?

Känner du att du varken har rätt material eller har tid för att göra det själv? 

Städade Hem är en professionell städfirma som ser till att du får professionell fönsterputs på Värmdö med omnejd.  Vi utför fönsterputs av villor, lägenheter och såklart hjälper vi även företag.

fönsterputs nacka

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Fönsterputs Värmdö
Stefan Slätt
Fönsterputs Värmdö
Petter Carlström
Fönsterputs Värmdö
Barbara Andor
Fönsterputs Värmdö
Emma Bergkvist
Fönsterputs Värmdö
Anna Almberg
Fönsterputs Värmdö
Ove Johansson

Varför välja oss?

Spara tid

Att putsa fönster är för den oerfarne väldigt svårt och kan ta lång tid. Vi hjälper dig!

Fönsterputs till fast pris

När du anlitar oss så får du alltid fönsterputs till fast pris. Ange vilka fönster du har hemma så kan vi lämna en korrekt offert.

Fönsterputsmaterial inkluderat

När du anlitar oss för fönsterputs ser vi till att ta med professionellt fönsterputsmaterial, stege och allting som krävs.

Kvalitetsgaranti

Som kund hos oss så har du kvalitetsgaranti på utfört arbete. Har vi inte utfört ett korrekt utfört arbete kommer vi tillbaka kostnadsfritt.

Fönsterputsuppställning Värmdö

fönsterputs värmdö

Efterfråga offert

Så hjälper vi dig med fönsterputs på Värmdö

Att utföra en fönsterputsning är inte alltid det lättaste, det krävs noggrannhet och professionellt fönsterputsmaterial.

Nedan förklarar vi närmre hur vi arbetar med fönsterputs.

1

Fönsterputs på Värmdö till fast pris

Vi vill att du som kund skall veta vad du betalar för fönsterputsningen. Därför ber vi dig om att ange hur många fönster du har, vilken typ av fönster du har, om de är 2 eller 4 sidor som skall putsas samt om fönster är i ståhöjd eller hög höjd.

Efter att vi vet det så kan vi lämna ett fast pris till dig som kund på fönstertvätt.

2

Utbildade fönsterputsare utför fönsterputsningen på Värmdö

För att ni skall få absolut högsta kvalité på fönsterputsningen så ser vi till att utbilda samtliga medarbetare som utför fönsterputs. I dagsläget är vi två stycken renodlade fönsterputsare på företaget som hjälper er.

Detta säkerställer att vi kan utföra fönsterputs med hög kvalité på ett säkert sätt till ett bra pris.

3

Alltid snabb service när du anlitar oss för fönsterputs

För oss är det väldigt viktigt i allt vi gör att alltid finnas tillgängliga för att kunna hjälpa dig som kund oavsett vilket ärende det handlar om.

Efterfråga enkelt offert nedan så ser vi till att återkoppla dig med ett pris så snabbt vi kan. Om ni även vill kombinera fönsterputs med hemstädning på Värmdö så kan vi hjälpa er med det.

Vanliga frågor och svar gällande fönsterputs på Värmdö

Vid en fönsterputsning så är det många aspekter som avgör hur lång tid det tar att putsa fönster.

Med andra ord är det svårt att svara på, vi måste veta vilken typ av fönster du har hemma eller på kontoret för att kunna estimera detta.

Plocka undan så att vi kommer åt fönster enkelt. Har du möbler som står nära ett fönster som måste öppnas, flytta gärna på denna möbel likväl så att vi kommer åt.

Om ni gör det enkelt för oss ser vi till att ni som bor eller har kontor på Värmdö får bra fönsterputs.

Om någonting skulle uppstå så utvärderar vi varje enstaka situation och varför olyckan skedde. Såklart har vi ansvarsförsäkring ( Via Trygg-Hansa ). 

Att putsa fönster behövs i regel 2 gånger per år. Men bor du nära en högt trafikerad väg så kan det behövas oftare.

Är du noggrann och vill ha rena fönster året runt på Värmdö så rekommenderar vi dig att putsa fönster 4 gånger per år.

Under vintertid finns vi tillgängliga att hjälpa till i stort sett när som helst för dig som bor på Värmdö.

Under högsäsong däremot så kan det finnas fåtal luckor i schemat hos våra fönsterputsare. Men för att vara på den säkra sidan, boka in de fönsterputsningar du önskar utförda redan i Februari eller Mars.

Då planerar vi fönsterputsningen direkt och du behöver inte längre oroa dig för att inte få fönsterputs från oss.

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar