logo-img

Städade Hem

- För en enklare vardag

Kontakta oss
kontakt@stadadehem.se

Kundtjänst
08-571 444 55

Kontakta vår samarbetspartner Nacka Värmdö Fönsterputs

Steg för steg - Så bokar du fönsterputs från Nacka Värmdö Fönsterputs

1. Få offert på fönsterputs

Allting börjar med att du efterfrågar en offert på fönsterputs direkt via hemsidan. Du kan välja att boka in ett kostnadsfritt hembesök eller att få pris direkt på hemsidan.

2. Bekräftelse av fönsterputs

När du har registrerat din bokning och fått pris på fönsterputsningen så återkopplar vi med ett datum då vi kan komma och utföra fönsterputsen, som du sedan får bekräfta.

3. Fönsterputstillfälle

Vi kommer därefter enligt överenskommelse och utför fönsterputs till fast pris i er bostad. Självklart så har vi med oss allt fönsterputsmaterial.

Kvalitetsgaranti
%
Medtag av eget fönsterputsmaterial
%
Medarbetare

Nacka Värmdö Fönsterputs - En del av Städade Hem

Städade Hem tar hjälp utav Nacka Värmdö Fönsterputs som även är en del av oss på Städade Hem. De sitter nämligen i samma kontor som oss, den stora skillnaden är att de är väldigt duktiga på fönsterputs.

Nacka Värmdö Fönsterputs utför fönsterputs i Stockholm till fast pris. De har fått väldigt positiv respons från sina kunder och detta har de fått genom väldigt kompetent personal. Som fönsterputsföretag i Stockholm så gör de allt för att du som kund skall bli nöjd. Deras prislista för fönsterputs baseras på hur många fönster du har i din bostad.

Fönsterputs i Stockholm blir allt vanligare

Nacka Värmdö Fönsterputs grundades med målet att bli det bäst och mest rekommenderade fönsterputsföretaget i Stockholm. Något som deras kundrecensioner bevisar. Se fönsterputsomdömen på Google. Se även fönsteputsomdömen på Facebook.

I takt med att Stochkolm växer så växer också efterfrågan av fönsterputs i Stockholm. Vilket gynnar Nacka Värmdö Fönsterputs mycket.

Nacka Värmdö Fönsterputs har utgångspunkt i Nacka Forum som är en väldigt central punkt för att ta sig till områden som Värmdö, Södermalm, Hägersten, Huddinge och andra ställen i Stockholm.

Att sitta centralt i Nacka har också en fördel rent kommunikationsmässigt för våra medarbetare.

Det är väldigt enkelt att vara kund hos Nacka Värmdö Fönsterputs.

Du som kund behöver inte tänka på mycket, du bokar enkelt in fönsterputs direkt via hemsidan. Du kan välja om du vill ha ett hembesök eller om du vill boka in fönsterputs direkt.

Fönsterputsaren har alltid med sig eget material och du som kund behöver endast tänka på att ta bort allting ur fönstrena.

Du har självklart kvalitetsgaranti på fönsterputsningen och kan förvänta dig väldigt bra fönsterputs i Stockholm när du anlitar dem.

Fönsterputs i Stockholm