Fördelarna med att anlita oss för hemstädning

Alla har vi någon gång drömt om att bli räddade av en superhjälte ur en knepig situation. Våra vardagshjältar utför hundratals räddningsaktioner i form av hemstädningar i Stockholm varje vecka. Det spelar ingen roll om du bor i en tjusig våning på Östermalm eller i en gullig två på Värmdö, vi hjälper gärna till att få vardagen att gå ihop.

Men hur är det egentligen att ha ett städabonnemang hos oss? Låt oss ta en titt på vad du kan förvänta dig av våra tjänster!

fördelar med hemstädning från Städade Hem

Vi ser till att de onda bakterierna försvinner

Hemstädning innebär så mycket mer än att det bara blir rent. Vi rengör och desinficerar ytor i din bostad på ett effektivt och noggrant sätt grundligt. Handtag och ytor som är hårt ansatta torkas alltid av och om ni som kund önskar en grundligare städning där vi torkar av de allra flesta ytorna med ytdesinfektion så ordnar vi det.

Vi håller ytorna rena så att ni håller er friska!

Mer tid för det som är viktigt

Att städa tar tid, och tid är något som de flesta har alldeles för lite av. Mellan jobb och förskolehämtningar kan det kännas halvt omöjligt att hinna städa så noga som man önskar. När du anlitar oss för hemstädning för du tid över att göra det som är viktigt för dig, som att umgås med familjen, utöva en hobby eller bara ta en promenad i friska luften och andas. Och när hemmet är renare sjunker stressnivåerna i vardagen.

Din alldeles egna vardagshjälte

Vi förstår att det inte alltid känns bekvämt att släppa in en främling i ditt hem. Därför handplockar vi de bästa städarna och du får samma städare varje vecka när du har städabonnemang hos oss. Alla våra städare kan prata svenska eller engelska så att det är lätt för er att kommunicera med varandra. Vi har kollektivavtal och det är av yttersta vikt för oss att ta hand om vår personal.

När vi anställer en ny vardagshjälte använder vi oss av en gedigen rekryteringsprocess, intern utbildning med våra handledare och vi begär alltid utdrag från belastningsregistret som en extra säkerhetsåtgärd så att du kan känna dig trygg.

Om din ordinarie städare skulle vara sjuk vid ett städtillfälle så meddelar vi dig alltid innan vi kommer och erbjuder en ersättare. Du kan då välja att ha en ersättare eller också välja att skjuta fram städningen.

Städning av högsta kvalitet

Vi har kvalitetsgaranti på alla våra tjänster. Detta innebär att du som kund ska kunna känna dig helt nöjd. All vår personal har fått utbildning och har rätt kunskap för att kunna städa så att ditt hem blir skinande rent. Vi utgår från en omfattande checklista när vi utför veckostädningar för att se till att inget blir missat.

Gratis miljövänligt städkit vid första städningen

Om du är noga med att leva hållbart och vill tänka på miljön är vi rätt städfirma för dig. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och tänker alltid på vilket avtryck vi gör. När du anlitar oss för första gången tar vi med oss både rengöringsmedel och microfibertrasor samt mopp. Ett startkit helt enkelt, det du behöver ha hemma är en dammsugare, sedan är vi good to go. Här kan du läsa mer om miljövänlig städning.

Ledord som gynnar städare och kund

Allt vi gör som städfirma baseras på följande nyckelord för att du ska bli riktigt nöjd:

Långsiktighet

Professionalitet

Trygghet

Glädje

Smidigt att bli kund

När du känner dig redo att anlita oss kan du boka ett kostnadsfritt hembesök. Hembesöket består i att en kundrådgivare kommer hem till dig och ser hur du bor och hör sig för om dina behov och önskemål, allt för att vi ska kunna lägga grunden för ett långsiktigt och trevligt samarbete.

Sedan återkommer vi med hur mycket det kommer kosta, vilka tider som finns tillgängliga och vem som kommer vara er vardagshjälte. Om allt känns bra för dig är det bara att godkänna och så sätter vi igång och städar. Efter städningen får du möjlighet att ge betyg via telefon så att vi kan veta att du har blivit nöjd med städningen.

Efter första städningen ringer vi såklart upp och hör så att allt gått som ni önskar och att vi uppfyllt era önskemål och levt upp till era förväntningar.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om våra hemstädningar. Vi erbjuder även storstädning, flyttstädning och fönsterputs.