Fördelarna med att anlita oss för storstädning

Har du svårt att få tiden att räcka till? Är ugnen smutsig? Behöver ytor rengöras grundligt, kanske med ytdesinfektion?

Många upplever att de helt enkelt inte hinner storstäda där hemma. Det är så mycket annat som ska göras, och då är det lätt hänt att man skjuter på saker som känns oviktiga, som att städa ugnen eller kakelfogarna. Men till slut kommer man till en punkt när man inte kan skjuta på det längre, och då kan verkligen en storstädning av oss vara ett alternativ som gör ditt liv mycket enklare.

En storstädning så att säga nollställer ditt hem och gör att det känns lika rent och fräscht som när du en gång flyttade in. Här kommer några av våra favoritanledningar till att anlita oss för storstädning.

Rena ytor fria från dåliga bakterier

En storstädning innebär inte bara det att du får ett rent hem, du får även rena ytor fria från dåliga bakterier. Handtag, dusch och toalett och andra ytor i hemmet blir städade grundligt.

För att förebygga dålig “hygien” i hemmet så är det även viktigt att rengöra, byta och tvätta följande saker. Detta kommer vi skriva om i ett kommande blogginlägg likväl.

Tvätta sängkläder – 1ggr/ vecka

Tvätta handduken – Åtminstone 2ggr/ vecka

Rengör telefonen med desinfektionsmedel varje kväll.

Rengör tv-kontrollen med desinfektionsmedel.

Kemtvätta mattorna i hemmet

Men som vi alla vet, bakterier kommer alltid att finnas men det gäller att vara smart, medveten och förstå vad som kan komma i kontakt med dåliga bakterier.

Minska stressen i vardagen

Stress är inte bra för hälsan, det känner vi alla till. Men det är så lätt hänt att tänka att man kan göra allt själv. En storstädning utförd av proffs kan ta tyngden från dina axlar och gör att du kan stryka en sak från att göra-listan, och det kan verkligen vara värdefullt! Något som de som anlitar oss för storstädning i Stockholm särskilt brukar säga är att det är en riktigt skön känsla att komma hem när det är helt rent överallt. I stället för att hela tiden påminnas om saker de inte har fått gjorda kan de bara njuta av att få vara hemma och koppla av när de är lediga.

Exempel på saker som ingår i storstädning

En storstädning av oss liknar i mångt och mycket en flyttstädning, bara det att du ska bo kvar och själv få njuta av ett helt rent hem! Vi tar hand om allt sådant som sällan blir av hos de flesta, som att rengöra ugnen, göra rent kakel och fogar, rengöra element, städa under badkaret och torka av alla golvlister. Du får självklart gärna komma med önskemål om du har några specifika saker som du gärna vill ska bli städade. I storstädningen ingår också vanliga uppgifter, som att lägga in disk i diskmaskinen, dammsuga och moppa golven. En grej som många uppskattar lite extra är att få soffan dammsugen, både på och under dynorna!

Specifika saker kan vara att ta ur allt porslin ur skåp och lådor för att dammsuga, torka av och ställa in allting igen. Rengöra bakom kyl och frys. Rensa hemmet från all källsortering som samlats.

Proffsiga städare och proffsig utrustning

När du bokar en storstädning hos oss kan du vara säker på att du är i trygga händer. Alla våra vardagsförgyllare är utbildade inom städning internt och vet precis hur de ska göra för att städa så att det blir riktigt rent. Dessutom tar de med sig miljövänliga rengöringsmedel som biter på även den mest ingrodda smuts. Alla våra städare har gått igenom en gedigen rekryteringsprocess och vi begär alltid utdrag från belastningsregistret när vi anställer ny personal. Dessutom pratar de alltid antingen svenska eller engelska så att det inte blir några missförstånd er emellan.

Vi fixar storstädningen i Stockholm

Vi utgår ifrån Nacka och städar överallt i Stockholmsområdet. Oavsett om du befinner dig i Täby eller Huddinge eller någonstans däremellan så är det bara att höra av dig för att boka in en storstädning. Här kan du efterfråga en offert för storstädning hemma hos dig. Skriv gärna var du bor någonstans och hur stort du bor så återkommer vi så snart vi kan med prisuppgift. Om det passar kommer vi att försöka boka in dig så snart som möjligt så att du inte behöver vänta en sekund längre än nödvändigt med att få ett skinande rent hem att vara stolt över!

Om du även är intresserad av hemstädning i Stockholm så kan vi genom vårt städabonnemang hjälpa dig med städning återkommande med samma städare som utför städningen.

Välkommen att höra av dig, välkommen till en enklare vardag med Städade Hem!