Kontorsstädning Älvsjö

Kontorsstädning Älvsjö

Har ert företag kontorsstädning idag men är på jakt efter en ny städleverantör som kan hjälpa er?

På Städade Hem har vi erfarna och professionella lokalvårdare med hög kompetens för att städa alla typer av kontor. Vi erbjuder kontorsstädning i Älvsjö med hög kvalité till fast pris.

Kontakta oss redan idag för offert på kontorsstäd.

kontorsstädning älvsjö

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Kontorsstädning Älvsjö
Stefan Slätt
Kontorsstädning Älvsjö
Petter Carlström
Kontorsstädning Älvsjö
Barbara Andor
Kontorsstädning Älvsjö
Emma Bergkvist
Kontorsstädning Älvsjö
Anna Almberg
Kontorsstädning Älvsjö
Ove Johansson

Kontorsstädning i Älvsjö med hög kvalité

När du är på jakt efter en städfirma i Älvsjö som kan hjälpa dig med professionell kontorsstädning så har du kommit helt rätt.

Vi hjälper dig oavsett om du har ett litet eller stort kontor. Det smidigaste är att sätta upp en fast frekvens på städningen så att samma städare kan komma regelbundet.

1

Vi börjar med vad som skall inkluderas i er kontorsstädning

Det viktigaste för oss är att göra en noggrann behovsanslys för att se hur vi kan möta era behov. Vi anpassar städschemat/ arbetsbeskrivningen, vi ser över vilket städmaterial som krävs, om ni vill att vi ska köpa in förbrukningsmaterial och allt därtill.

För dig som har kontor i Älvsjö så försöker vi i så stor utsträckning som möjligt vara så flexibla som möjligt. Vår utgångspunkt är alltid att skapa en långsiktig affärsrelation och att ert företag skall få bästa möjliga kontorsstädning i Älvsjö.

2

Priser för kontorsstädning i Älvsjö

Efter kundbesöket och behovsanalysen hos er i Älvsjö kan vi sätta ihop en offert för kontorsstäd hos er och sammanställa ett pris.

Priset för kontorsstädning varierar beroende på hur stort kontor du har, hur ofta du önskar att vi kommer och vilket arbetsschema som sätts upp. Tillsammans går vi igenom för att skapa en kostnadseffektiv lösning för kontorsstädningen hos er.

3

Kontorsstäd med långsiktighet och hållbarhet i fokus

Att anlita oss är ett tryggt val om du vill ha en långsiktig städleverantör som kan tillhandahålla städning i hög klass på ert kontor i Älvsjö. I grund och botten handlar det för oss om att hitta de bästa medarbetarna, skapa en positiv och god arbetsmiljö för att därefter kunna leverera toppkvalité på lokalvården som utförs hos er.

Så här jobbar vi

Checklista kontorsstädning

-Tömmer papperskorgar och byter insatspåse vid behov
– Dammsuger golv & våttorkar”- Dammsuger mattor”
– Avtorkning av receptionsdisk”
– Stolar och bord iordningsställs samt torkas av”
– Plocka ihop kaffekoppar och glas”
– Avfläckning av entréglas”
– Dammtorkning av lister 1ggr/ vecka

-Tömmer papperskorgar och byter insatspåse vid behov
– Rengör alla vågräta och lodrätta ytor”
– Bord och stolar torkas av och iordningställs”
– Dammsuger golv och våttorkar”
– Kaffemaskin torkas av”
– Papper och tvål påfylles ”
– Rengöring av kaffemaskiner samt diska ur mjölkbehållare”
– Starta diskmaskin om den är full/ rengör disk om det står framme”
– Rengöring av mikrovågsugn”
– Dammtorkning av fria ytor (fönsterbord, golvlister etc)1 ggr/veckaKaffemaskinsytor
– Ställ upp Ework kaffekoppar ( orange text ) samt glas ( 50% ) på hyllor vid kaffemaskin5ggr/ vecka

– Tömmer papperskorgar och byter insatspåse vid behov
– Rengör sanitära enheter och ytor”- Putsar speglar”
– Fyller på hygienartiklar (toapapper, tvål, handpapper etc)”OBS: Fyll alltid på extra av handdukspapper samt toalettpapper”
– Våttorkar golv (fuktmetod)”
– Avfläckar och rengör dörrhandtag, strömbrytare, dörrar m.m.”

Vanliga frågor och svar

Vi utför kontorsstäd i alla delar av Älvsjö och Stockholm med omnejd. Om ni har kontorsplats på flera olika orter, låt oss säga ett kontor i Älvsjö och ett i Sollentuna så kan vi självklart hjälpa er.

I Älvsjö så levererar vi mattvätt och golvvård och detta är normalt sett en viktig del av helhetsintrycket på kontoret.

Vi lämnar fast pris för mattvätt och golvvård och vid kundbesöket hos er i Älvsjö så går vi tillsammans igenom behoven från er sida.

Vid kontorsstädning i Älvsjö så debiterar vi ett fast pris enligt löpande månadsavtal. Framkörningsavgift inkluderas därav i månadskostnaden.

När vi levererar kontorsstädning så använder vi enbart miljömärkta rengöringsprodukter för miljöns bästa, vår hälsa och er hälsa förstås. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Målet för oss är att du som anlitar oss för kontorsstädning i Älvsjö känner er utomordentligt nöjda med den städning som vi utför. Därför lägger vi stor vikt på att du som kund alltid är nöjd.

Utöver att vi har professionella medarbetare som utför lokalvården så har vi även arbetsledare som åker ut med en fast frekvens och säkerställer kvalitén på de städobjekt som vi har. Allt för att säkerställa att ditt kontor i Älvsjö är rent och fint.

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar