Kontorsstädning Nacka

Kontorsstädning Nacka

Har ni ett kontor som behöver städas i Nacka? Vill ni jämföra befintlig pris eller är ni inte nöjda med er befintliga städleverantör?

Städade Hem har själva kontor i Nacka Forum och kan med omnejd komma ut för att lämna offert för kontorsstädning hos er. Vi hjälper idag 50 talet kunder med att leverera kontorsstäd i Nacka.

Efterfråga offert här nedan eller läs mer om hur vi jobbar nedan.

kontorsstädning nacka

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Kontorsstädning Nacka
Stefan Slätt
Kontorsstädning Nacka
Petter Carlström
Kontorsstädning Nacka
Barbara Andor
Kontorsstädning Nacka
Emma Bergkvist
Kontorsstädning Nacka
Anna Almberg
Kontorsstädning Nacka
Ove Johansson

Kontorsstädning i Nacka från professionella lokalvårdare

Om du letar efter en städfirma i Nacka som kan hjälpa er på lång sikt med kontorsstädning så är det av högsta vikt att personalen trivs och mår bra samt har hög kompetens inom yrket.

Därför har vi på Städade Hem en tydlig rekryteringsprocess för att hitta de allra bästa lokalvårdarna eller som vi gillar att kalla våra medarbetare, vardagsförgyllare.  Vi utbildar samtliga medarbetare och rekryterar enbart personer som har kompetens inom yrket och som förstår vikten av att leverera ett bra arbete.

Allt för att du som anlitar oss för kontorsstädning i Nacka skall få den bästa städningen.

1

Innan samarbetet för kontorsstädning börjar vi med en behovsanalys

Tycker du likväl som vi att långsiktiga affärsrelationer är det bästa?

För att skapa detta kommer vi alltid ut på ett kostnadsfritt möte för att se över hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Vi går igenom vilken frekvens ni önskar på städningen, hur mycket städning som önskas, arbetsschema och allt därtill.

Vi vill förstå ert behov och leverera över era förväntningar. Väljer du att boka ett möte med oss för kontorsstädning i Nacka kan vi komma ut när det passar er.

2

Vad kostar kontorsstädning från er i Nacka området

En vanlig och berättigad vi ofta får är hur mycket vi debiterar för kontorsstäd.

Beroende på om du vill ha kontorsstädning på förmiddagar, under dagen eller kvällen varierar timpriset för städning något. Detta beror på ob-tillägg och dylikt.

Sedan måste vi såklart ta hänsyn till hur ofta du önskar kontorsstädning, hur stort kontoret är, hur många personer ni är som sitter på kontoret samt vilket arbetsschema som önskas.

Så med andra ord rekommenderar vi dig att återkoppla oss så kommer vi ut till er för att lämna pris på plats.

3

Kontorsstädning i Nacka med fokus på långsiktighet

Städade Hem fokuserar i allt vi gör på långsiktighet. Beslut gällande personal, kunder, rengöringsmedel, materiel och allt därtill tas utifrån ett långsiktigt perspektiv. Vi använder därför miljövänliga rengöringsmedel, jobbar i hög grad med att få våra medarbetare att trivas och en hel del andra processer för att du som kund skall få bästa möjliga service under lång tid framöver.

Städmoment som brukar inkluderas

Arbetsschema kontorsstädning Nacka

-Tömmer papperskorgar och byter insatspåse vid behov
– Dammsuger golv & våttorkar”- Dammsuger mattor”
– Avtorkning av receptionsdisk”
– Stolar och bord iordningsställs samt torkas av”
– Plocka ihop kaffekoppar och glas”
– Avfläckning av entréglas”
– Dammtorkning av lister 1ggr/ vecka

-Tömmer papperskorgar och byter insatspåse vid behov
– Rengör alla vågräta och lodrätta ytor”
– Bord och stolar torkas av och iordningställs”
– Dammsuger golv och våttorkar”
– Kaffemaskin torkas av”
– Papper och tvål påfylles ”
– Rengöring av kaffemaskiner samt diska ur mjölkbehållare”
– Starta diskmaskin om den är full/ rengör disk om det står framme”
– Rengöring av mikrovågsugn”
– Dammtorkning av fria ytor (fönsterbord, golvlister etc)1 ggr/veckaKaffemaskinsytor
– Ställ upp Ework kaffekoppar ( orange text ) samt glas ( 50% ) på hyllor vid kaffemaskin5ggr/ vecka

– Tömmer papperskorgar och byter insatspåse vid behov
– Rengör sanitära enheter och ytor”- Putsar speglar”
– Fyller på hygienartiklar (toapapper, tvål, handpapper etc)”OBS: Fyll alltid på extra av handdukspapper samt toalettpapper”
– Våttorkar golv (fuktmetod)”
– Avfläckar och rengör dörrhandtag, strömbrytare, dörrar m.m.”

Vanliga frågor och svar

Vi utför kontorsstäd i alla delar av Älvsjö och Stockholm med omnejd. Om ni har kontorsplats på flera olika orter, låt oss säga ett kontor i Älvsjö och ett i Sollentuna så kan vi självklart hjälpa er.

I Älvsjö så levererar vi mattvätt och golvvård och detta är normalt sett en viktig del av helhetsintrycket på kontoret.

Vi lämnar fast pris för mattvätt och golvvård och vid kundbesöket hos er i Älvsjö så går vi tillsammans igenom behoven från er sida.

Vid kontorsstädning i Älvsjö så debiterar vi ett fast pris enligt löpande månadsavtal. Framkörningsavgift inkluderas därav i månadskostnaden.

När vi levererar kontorsstädning så använder vi enbart miljömärkta rengöringsprodukter för miljöns bästa, vår hälsa och er hälsa förstås. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Målet för oss är att du som anlitar oss för kontorsstädning i Älvsjö känner er utomordentligt nöjda med den städning som vi utför. Därför lägger vi stor vikt på att du som kund alltid är nöjd.

Utöver att vi har professionella medarbetare som utför lokalvården så har vi även arbetsledare som åker ut med en fast frekvens och säkerställer kvalitén på de städobjekt som vi har. Allt för att säkerställa att ditt kontor i Älvsjö är rent och fint.

Vid kontorsstädning så har vi en uppsägningstid om 3 månader. Däremot så vet vi att vi kan leverera städning i Nacka med hög kvalité så där skall ni aldrig behöva oroa er.

Att boka kontorsstädning från oss i Nacka gör du på följande sätt.

  1. Boka ett kostnadsfritt möte
  2. Genomgång och behovsanalys på ert kontor
  3. Offert skickas
  4. Avtal signeras
  5. Uppstart av städning
  6. Regelbunden uppföljning

Detta är kort och gott hur det går till från kontakt till uppstart av kontorsstädningen.

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar