Kontorsstädning

Kontorsstädning Stockholm

Flyter kontorsstädningen inte på så bra som ni vill? Känner ni att kvalitén måste höjas? Då har ni kommit rätt. Vi hjälper idag många företag i Stockholm med kontorsstädning i Stockholm.

Kontorsstädning Stockholm

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Kontorsstädning
Stefan Slätt
Kontorsstädning
Petter Carlström
Kontorsstädning
Barbara Andor
Kontorsstädning
Emma Bergkvist
Kontorsstädning
Anna Almberg
Kontorsstädning
Ove Johansson

Professionell kontorsstädning Stockholm

Som företagskund hos oss på Städade Hem så skall du förvänta dig hög kvalité med professionell service från arbetsledningen.

Vi utför kontorsstädning hos börsföretag samt mindre företag i Stockholm med goda rekommendationer. Vi utför alla typer av företagsstäd, dvs kontorsstäd, hotellstäd, kliniker, sjukhus och allt du kan tänka dig. Vad ditt företag än behöver hjälp med så finns vi där för att hjälpa till.

1

Kontorsstäd i Stockholm från erfarna medarbetare

När du anlitar oss för kontorsstäd i Stockholm så kommer du få lokalvård med hög kvalité från kunnig personal. Alla medarbetare som börjar hos oss på Städade Hem måste bli godkända från utbildningen.

När vi väl hittat rätt personal så är det väldigt viktigt att vår personal mår bra och trivs under bra arbetsvillkor. Därför har alla som jobbar hos oss kollektivavtal som garanterar bra villkor för våra medarbetare som utför kontorsstädning i Stockholm.

2

Vi hjälper många kunder med företagsstäd i Stockholm

Idag utför vi många prestigefyllda städuppdrag i Stockholm som vi bara kunnat drömma om. Det roligaste med det är att de dessa kunder som anlitar oss för företagsstäd är väldigt nöjda med det arbete vi utför.

Anledningarna till att vi får fortsätta samarbetet är att vi med snabb service, kompetenta lokalvårdare som står under bra villkor levererar det kunden efterfrågar.

När det gäller kontorsstädning eller företagsstädning i stort tycker vi det är otroligt viktigt med kommunikation för att möta efterfrågan och för att optimera priset för städningen.

3

Miljövänlig kontorsstädning i Stockholm

Som företagskund hos oss på Städade Hem så får du städning med miljövänliga rengöringsmedel. Detta är inte bara bra för miljön i stort utan även för dig som kund samt våra medarbetare.

Vill du att vi enbart skall använda ultra rent vatten eller dylikt så finns möjlighet till det.

Så här jobbar vi

Checklista kontorsstädning

-Tömmer papperskorgar och byter insatspåse vid behov
– Dammsuger golv & våttorkar”- Dammsuger mattor”
– Avtorkning av receptionsdisk”
– Stolar och bord iordningsställs samt torkas av”
– Plocka ihop kaffekoppar och glas”
– Avfläckning av entréglas”
– Dammtorkning av lister 1ggr/ vecka

-Tömmer papperskorgar och byter insatspåse vid behov
– Rengör alla vågräta och lodrätta ytor”
– Bord och stolar torkas av och iordningställs”
– Dammsuger golv och våttorkar”
– Kaffemaskin torkas av”
– Papper och tvål påfylles ”
– Rengöring av kaffemaskiner samt diska ur mjölkbehållare”
– Starta diskmaskin om den är full/ rengör disk om det står framme”
– Rengöring av mikrovågsugn”
– Dammtorkning av fria ytor (fönsterbord, golvlister etc)1 ggr/veckaKaffemaskinsytor
– Ställ upp Ework kaffekoppar ( orange text ) samt glas ( 50% ) på hyllor vid kaffemaskin5ggr/ vecka

– Tömmer papperskorgar och byter insatspåse vid behov
– Rengör sanitära enheter och ytor”- Putsar speglar”
– Fyller på hygienartiklar (toapapper, tvål, handpapper etc)”OBS: Fyll alltid på extra av handdukspapper samt toalettpapper”
– Våttorkar golv (fuktmetod)”
– Avfläckar och rengör dörrhandtag, strömbrytare, dörrar m.m.”

Vanliga frågor och svar

Vi utför kontorsstäd i hela Storstockholm med omnejd. I takt med att vi expanderar så kommer vi bredda vårt verkningsområde.

Mattvätt och golvvård är en viktig del av kontorsstädningen och vi har kompetent personal som vet hur man både rengör mattor och golv på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Vi kommer alltid ut på ett möte innan för att se över ytan som skall rengöras eller behandlas för bästa resultat.

Det beror helt på. Vi måste täcka kostnader för vår personal när det kommer till restid mellan kunder och dylikt, därav kan det skilja sig något från kund till kund.

Alla våra städprodukter är miljömärkta eller svanenmärkta. I särskilda fall kan det krävas “omiljövänliga” rengöringsmedel men då meddelar vi dig som kund om detta.

– Vi stämmer regelbundet av hur städningen upplevs med dig som kund
– Vi kontrollerar städningen efter utsatt checklista och lägger fram saker till dig som kund om det är något som vi ser som måste förbättras

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar