Kontorsstädning Värmdö

Kontorsstädning Värmdö

Har ni ett kontor som behöver städas på Värmdö? Vill ni jämföra befintlig pris eller är ni inte nöjda med er befintliga städleverantör?

Städade Hem har många kunder ute på Värmdö och goda recensioner från dessa som du kan se här nedan. När du behöver professionell kontorsstädning på Värmdö så är vi bara några klick bort för att hjälpa dig!

Efterfråga offert här nedan eller läs mer om hur vi jobbar nedan.

kontorsstädning värmdö

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Kontorsstädning Värmdö
Stefan Slätt
Kontorsstädning Värmdö
Petter Carlström
Kontorsstädning Värmdö
Barbara Andor
Kontorsstädning Värmdö
Emma Bergkvist
Kontorsstädning Värmdö
Anna Almberg
Kontorsstädning Värmdö
Ove Johansson

Bra kontorsstädning till bra pris på Värmdö

När vi utför kontorsstädning på Värmdö vill vi leverera kvalité till ett bra pris.

Genom professionella medarbetare som är utbildade internt som vet hur vi på Städade Hem arbetar så kan vi möta kraven från dig som kund.

Nedan förklarar vi utförligare hur vi hjälper företagskunder på Värmdö med kontorsstäd på bästa möjliga sätt.

1

Vi gör en behovsanalys för att se över behoven kring kontorsstäd

För oss är det viktigt att förstå hur ni vill ha det. Därför lyssnar vi på era önskemål och sätter upp ett upplägg som passar bäst för det. Vi börjar då alltså med ett kostnadsfritt möte där vi kommer ut och går igenom allting.

Vårt mål är helt enkelt att leverera enligt era förväntningar och helst lite därtill. Om ni däremot vill ha expertis för att höra hur vi tänker för att ni skall ha bästa möjliga städupplägget på ert kontor så hjälper vi gärna till med det.

2

Offert för kontorsstädning på Värmdö skickas

Efter kundbesöket hos ert företag så sammanställer vår kundrådgivare därefter en offert med tydlig information kring pris, material, försäkringar och allmänna villkor.

All kontorsstädning från oss på Städade Hem sker enligt ett fast löpande månadsavtal med en uppsägningstid om 3 månader.

3

Uppstart av kontorsstäd enligt önskemål

Vi kommer såklart gemensamt överens om när kontorsstädningen skall påbörjas och avtal signeras därefter. Vid uppstart så kommer ansvarig kundrådgivare och städare ut för att gå igenom byggnaden i stort tillsammans med dig som ansvarig kontaktperson. Detta för att uppstarten av städningen skall ske på bästa möjliga sätt.

 

Städmoment

Arbetsschema kontorsstädning Värmdö

-Tömmer papperskorgar och byter insatspåse vid behov
– Dammsuger golv & våttorkar”- Dammsuger mattor”
– Avtorkning av receptionsdisk”
– Stolar och bord iordningsställs samt torkas av”
– Plocka ihop kaffekoppar och glas”
– Avfläckning av entréglas”
– Dammtorkning av lister 1ggr/ vecka

-Tömmer papperskorgar och byter insatspåse vid behov
– Rengör alla vågräta och lodrätta ytor”
– Bord och stolar torkas av och iordningställs”
– Dammsuger golv och våttorkar”
– Kaffemaskin torkas av”
– Papper och tvål påfylles ”
– Rengöring av kaffemaskiner samt diska ur mjölkbehållare”
– Starta diskmaskin om den är full/ rengör disk om det står framme”
– Rengöring av mikrovågsugn”
– Dammtorkning av fria ytor (fönsterbord, golvlister etc)1 ggr/veckaKaffemaskinsytor
– Ställ upp Ework kaffekoppar ( orange text ) samt glas ( 50% ) på hyllor vid kaffemaskin5ggr/ vecka

– Tömmer papperskorgar och byter insatspåse vid behov
– Rengör sanitära enheter och ytor”- Putsar speglar”
– Fyller på hygienartiklar (toapapper, tvål, handpapper etc)”OBS: Fyll alltid på extra av handdukspapper samt toalettpapper”
– Våttorkar golv (fuktmetod)”
– Avfläckar och rengör dörrhandtag, strömbrytare, dörrar m.m.”

Vanliga frågor och svar

Vi utför kontorsstäd i alla delar av Värmdö. Från Gustavsberg ändå ut till Vaxholm och bort mot Djurö Vindö. Så oavsett var ni bor på Värmdö så kan vi hjälpa er med kontorsstädning.

På Värmdö har vi många kunder som anlitar oss för kontorsstädning och vi hjälper därför till med mattvätt.

Alla priser för mattvätt lämnas separat och till ett fast pris. Efterfråga offert för mattvätt enligt vårt formulär här på hemsidan.

Vid kontorsstädning så har vi ingen direkt minimumdebitering, däremot så debiterar vi enligt ett fast månadsavtal. Allt beror på hur städupplägget ser ut på ert kontor.

När vi levererar kontorsstädning så använder vi enbart miljömärkta rengöringsprodukter för miljöns bästa, vår hälsa och er hälsa förstås. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Målet för oss är att du som anlitar oss för kontorsstädning på Värmdö känner er utomordentligt nöjda med den städning som vi utför. Därför lägger vi stor vikt på att du som kund alltid är nöjd.

Utöver att vi har professionella medarbetare som utför lokalvården så har vi även arbetsledare som åker ut med en fast frekvens och säkerställer kvalitén på de städobjekt som vi har. Allt för att säkerställa att ditt kontor på Värmdö är rent och fint.

Vid kontorsstädning så har vi en uppsägningstid om 3 månader. Däremot så vet vi att vi kan leverera städning på Värmdö med hög kvalité så där skall ni aldrig behöva oroa er.

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar