Så arbetar vi för att din flyttstädning ska hålla bästa kvalitet

Ska du byta bostad? När man anlitar ett städföretag för flyttstädning är det viktigt att man kan lita på att resultatet håller måttet.

Vi har alla hört talas om flyttstädningar som måste göras om för att den som städat har missat moment eller helt enkelt inte städat tillräckligt noggrant. Det kan vara riktigt jobbigt då en flytt redan bjuder på en del stressmoment.


Så hur är det om vi på Städade Hem utför en flyttstädning? Kan du vara säker på att du inte behöver göra om den? Svaret är ja. Vi vet precis vad som krävs för att både hyresvärd och framtida boende ska bli helt nöjda med städningen. Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och har utarbetat en checklista som inkluderar precis allt som behöver städas. Här är några saker vi gör för att se till att du kan känna dig trygg med våra flyttstädningar.

Vi står för materialet vid flyttstädningen

Du behöver inte tänka på att lämna kvar städmaterial och dammsugare i bostaden. Vi tar med allt som behövs för att göra en grundlig städning och fönsterputsning. Vi tar även med stegar så att vi kan komma åt överallt. Det här underlättar logistiken avsevärt när du ska flytta, särskilt om du ska flytta till en annan stad och inte kan köra emellan. Du tar med ditt pick och pack, resten fixar vi.

Städmedlen och metoderna vi använder när vi städar är miljövänliga samtidigt som de gör helt rent. Flyttstädningen ska fungera som en nollställning där nästa boende ska kunna flytta in utan att behöva städa något alls.

Precis allt blir städat när du anlitar oss

Vi använder oss av en grundlig checklista så att vi inte missar något. Allt från golv till tak blir städat. Detta inkluderar saker som rengöring av ugn, kakelfogar, golvbrunnar och liknande. Vi kan även städa bakom exempelvis kylskåpet eller tvättmaskinen, men i så fall är det viktigt att dessa redan är utdragna så att vi skonar vår personals ryggar.

Vi putsar också alla fönster, något som vi är experter på. Det här är ett moment som många uppskattar att få hjälp med eftersom det kan vara svårt att putsa utan att det blir fula ränder om man inte vet vad man håller på med.

Här kan du se checklistan på allt vi städar vid en flyttstädning.   

Våra städare är verkliga proffs

Att städa noggrant kräver både erfarenhet och utbildning, något som våra städare har. Vi handplockar vilka som ska utföra din flyttstädning och all vår personal har öga för detaljer. Vi har kollektivavtal och är noga med att vår personal ska trivas med att jobba hos oss.

Fast pris utan överraskningar

När du bokar flyttstädning i Stockholm hos oss så får du ett fast pris så att du vet precis hur mycket det kommer kosta. Inga mindre trevliga överraskningar när det är dags att betala alltså. Boka din flyttstädning här och berätta för oss hur stor bostad det gäller samt annat som kan vara bra att veta, så återkommer vi med prisuppgift så fort vi kan.

Kvalitetskontroll och kvalitetsgaranti

Vid varje flyttstädning utses en person som har ansvar för att gå igenom bostaden och kontrollera så att allt lever upp till våra höga krav. Skulle det vara så att det mot alla odds slinker igenom något som ni inte är 100 procent nöjda med så gäller vår kvalitetsgaranti. Vårt mål är att du ska kunna vara helt nöjd med städningen och slippa merarbete.  

Visste du att såvida det inte står något annat i köpekontraktet så är flyttstädningen lika viktig när du säljer din bostad som när du flyttar ifrån en hyresrätt? I videon nedan kan du se vad som gäller, och den förklarar också varför det är så viktigt att du ser till att städningen håller måttet.

Därför ska du anlita Städade Hem för flyttstädning i Stockholm

Det är inte alltför sällan som vi får samtal från frustrerande personer som är på väg att flytta ut. Efter en stunds städning inser de hur mycket jobb en flyttstädning verkligen innebär, och förstår att de behöver hjälp. Genom att boka flyttstädning i förväg slipper du onödig stress och kan fokusera på ditt nya boende i stället. Det är också vanligt att man försöker sig på att göra flyttstädningen själv men missar att städa saker som kanske inte känns helt självklara.

Här kan du läsa fler fördelar med att anlita oss.

Vi erbjuder flyttstädning i Stockholmsområdet och utför även hemstädning, storstädning och fönsterputsning. Hör gärna av dig till oss och boka din flyttstädning i Stockholm idag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *