Städfirma Huddinge

Städfirma Huddinge

Knack, knack.. Shit, är gästerna redan här? Jag har ju inte ens hunnit städa och det är jättesmutsigt hemma.. 

Känner du igen dig? 

Städade Hem är en professionell städfirma som levererar städhjälp i Huddinge med omnejd och ser till att din bostad är ren och fin vecka efter vecka. 

Från Städade Hem så får du professionell städhjälp till bra pris på Huddinge.

Letar du efter en städfirma i Huddinge som kan hjälpa dig med kontorsstädning, klicka dig vidare här. 

städfirma huddinge

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Städfirma Huddinge
Stefan Slätt
Städfirma Huddinge
Petter Carlström
Städfirma Huddinge
Barbara Andor
Städfirma Huddinge
Emma Bergkvist
Städfirma Huddinge
Anna Almberg
Städfirma Huddinge
Ove Johansson

Varför välja oss?

Svensk/ Engelsk talande personal

Alla medarbetare kan prata väl på antingen Svenska eller Engelska. Det skall vara enkelt att kommunicera.

Kollektivavtal

Vi är medlemmar inom Almega Tjänsteförbunden och omfattas av kollektivavtal och kollektivavtalade försäkringar.

Alltid samma städare

Vårt ansvar mot dig som kund är att samma vardagsförgyllare utför städningen hos dig vid ett städabonnemang.

Kvalitetsgaranti

Vi har kvalitetsgaranti på samtliga av våra tjänster så att du som kund kan känna dig ännu tryggare.

Erfaren städfirma i Huddinge

Har du tidigare fått städhjälp i Huddinge men inte varit riktigt nöjd eller känner du att du behöver städhjälp mer än någonsin? 

Vi hör många kunder som vi kommer ut känna något av ovanstående. Kanske känner du något helt annat, men det är sak samma. 

Städade Hem hjälper privatpersoner i Huddinge och självklart företag också med professionell städhjälp med omnejd till bra pris. 

Vi jobbar konsekvent utifrån våra grundvärderingar professionalitet, trygghet och långsiktighet. 

I grund och botten handlar det för oss om att hitta yrkesskickliga medarbetare, fokus på en god arbetsmiljö, fokus på miljö samt hela tiden sätta dig som kund i fokus. 

Genom detta vill vi som städfirma kunna leverera professionell städhjälp i Huddinge under lång tid framöver.  

Mer om oss och hur vi som städfirma jobbar med städhjälp i Huddinge läser du om nedan. 

1

Rekommenderad städfirma om och om igen

För oss på Städade Hem är vårt allra största fokus på befintliga kunder. 

Vi vill att de som anlitar oss som städföretag får den absolut bästa städhjälpen i Huddinge så att de kan koppla av och komma hem till den vardagslyx de betalar för. 

Om du som läser detta skulle vilja anlita oss på Städade Hem för någon av våra städtjänster så kommer vi lägga ner all vår kraft och energi för att du skall bli utomordentligt nöjd med städningen. 

Det är även genom rekommendationer från befintliga kunder som gör att vi som städfirma växer kontinuerligt.

En del i att säkerställa kundnöjdhet är ett automatiserat uppföljningssystem som följer upp varje enstaka städning som vi utför så att vi kan se att våra kunder är nöjda med den städhjälp de får i Huddinge från oss. 

Genom det uppföljningsmeddelande som skickas ut för vår städhjälp ger ett NPS-Score månad efter månad på 73-80%. Läs mer via länken ovan

Våra kundomdömen finner du på reco.se.

2

Städföretag med yrkesskickliga medarbetare

På Städade Hem tar vi ansvar för att du som kund får städning hemma av professionella städare. 

Har du någon gång oroat dig för att städfirman du anlitar för städhjälp hemma inte har personal som vet hur man hanterar olika typer av material i ditt hem?

Oftast så är svaret på den frågan ja.. Och det är där vi kommer in i bilden, för att hjälpa dig med professionell städning på Huddinge.

För att kvalitetssäkra våra medarbetare så går alla en intern städutbildning. Här går vi igenom hur man utför en professionellt utförd hemstädning, storstädning, flyttstädning och övriga städtjänster som vi tillgodoser. 

Utbildningen sker under den tid som behövs för att vi skall kunna kvalitetssäkra städpersonalen som är ute på fältet och städar. 

Alla medarbetare som anställs tar vi självklart utdrag ur belastningsregistret ifrån så att vi ser att det är en trygg person som anställs. Allt för att du som bor på Huddinge skall få trygg städhjälp hemma eller på kontoret. 

3

Miljövänlig städhjälp i Huddinge

Visst är det skönt när företag du köper produkter/ tjänster tar ansvar för miljön? 

Så tänker i alla fall vi i allt vi gör. 

Vi är väldigt måna om att välja rätt leverantörer, använda oss av miljövänligt städmaterial, ta kollektivtrafik ut till våra kunder i så stor utsträckning som möjligt samt mycket annat. 

När du bokar ett hembesök för hemstädning i Huddinge så bjuder vi även på ett gratis städkit till dig som ny kund hos oss på Städade Hem.  

Så med andra ord är vi ett bra val av städfirma på Huddinge ur en miljöaspekt likväl. 

Mer om oss som städföretag i Huddinge

På Städade Hem jobbar vi för att du skall få en trygg och professionell städhjälp i Huddinge.

Vanliga frågor och svar

I Huddinge kan vi hjälpa dig med de allra flesta tjänster inom hemservice och lokalvård. Exempelvis hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputs. 

Som städfirma levererar vi också kontorsstädning, mattvätt och golvvård.

Som städfirma har vi följande typer av abonnemang:

Varje vecka
Varannan vecka
Var fjärde vecka

Många kunder frågor oss om vi kan erbjuda var tredje vecka, men tyvärr så kan vi inte det. Det blir fel i vår schemaläggning om vi har en ojämn frekvens vilket skulle leda till att du inte skulle få samma återkommande städare. 

Beroende på hur stort du bor i Huddinge så tar det olika lång tid. 

Vi har 3 timmar städning som minimitid vid städning hemma, på kontor så är det annorlunda. 

0-90kvm – 3 timmar städning
91-140 – 4 timmar städning
141-180 – 5 timmar städning
181-240 – 6 timmar städning

Sedan beror det självklart på vilken städfrekvens du väljer vid städhjälp hemma. 

Självklart så kan vi göra förändringar i checklistan vid en hemstädning i Huddinge för att anpassa det efter era behov och önskemål så att ni får hemstädning precis så som ni vill ha det. 

Önskemålen du som kund har tar vi vid det kostnadsfria mötet så att du får precis den städning du önskar.

Som städföretag är vi i så stor utsträckning som möjligt flexibla.

Normalt sett kan vi alltid komma igång med ett städabonnemang inom en (1) till två (2) veckor för dig som bor i Huddinge.

Vid första städningen brukar vi alltid börja med en grundligare hemstädning. Hemstädningen utförs då under några timmar extra vid första städtillfället.

Ser vi däremot att behovet av en storstädning finns vid kundbesöket kommer vår kundrådgivare återkoppla dig som kund om detta. 

Olyckor kan hända, det vet vi. Däremot så händer de sällan vid en hemstädning. Men om någonting skulle gå sönder så har vi självklart ansvarsförsäkring genom trygg-hansa. Om det är en kruka eller liknande som gått sönder, då brukar vi efterfråga ert kontonummer för att därefter skicka över pengarna. 

Om vi ska se till vad de allra flesta av våra kunder har så är det varannan veckas städning.

Detta tycker vi är en bra frekvens för dig som vill ha det rent och fint hemma kontinuerligt innan det gror igen. 

En del kunder som antingen vill ha det väldigt rent vecka efter vecka abonnerar på varje vecka städning. Detta är vardagslyx på hög nivå och det är också det alternativet vi rekommenderar om du vill kunna koppla av vecka efter vecka. 

Abonnemang löper tillsvidare med en ömsesidig uppsägningstid om 30 dagar. 

Våra allmänna villkor finner du här.

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar