Städfirma Östermalm

Städfirma Östermalm

Är du trött på att leta efter städföretag? Känner du att du aldrig blir riktigt nöjd med städningen hos er på Östermalm? 

Många privatpersoner och företag anlitar oss för städhjälp hemma då de varken hinner med eller vill städa. De vill helt enkelt unna sig vardagslyxen att kunna kliva in genom dörren och njuta av att det är rent och fint.

När du anlitar Städade Hem så får du precis det. Vi är ett professionellt städföretag som hjälper många kunder på Östermalm med goda rekommendationer.

städfirma östermalm

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Städfirma Östermalm
Stefan Slätt
Städfirma Östermalm
Petter Carlström
Städfirma Östermalm
Barbara Andor
Städfirma Östermalm
Emma Bergkvist
Städfirma Östermalm
Anna Almberg
Städfirma Östermalm
Ove Johansson

Varför välja oss?

Svensk/ Engelsk talande personal

Alla medarbetare kan prata väl på antingen Svenska eller Engelska. Det skall vara enkelt att kommunicera.

Kollektivavtal

Vi är medlemmar inom Almega Tjänsteförbunden och omfattas av kollektivavtal och kollektivavtalade försäkringar.

Alltid samma städare

Vårt ansvar mot dig som kund är att samma vardagsförgyllare utför städningen hos dig vid ett städabonnemang.

Kvalitetsgaranti

Vi har kvalitetsgaranti på samtliga av våra tjänster så att du som kund kan känna dig ännu tryggare.

Professionell städfirma på Östermalm

På Östermalm har vi idag många noggranna kunder som sätter trygghet och kunskap från städaren i högt fokus. 

Detta är förståeligt och att få städhjälp av en duktig städare kan verkligen göra sån skillnad.

När du anlitar Städade Hem som städfirma för att ta hand om städningen i ditt hem eller kontor så ser vi till att leverera högsta möjliga kvalité.

Läs mer om hur vi som städfirma jobbar för att du som kund skall få den absoluta bästa städhjälpen.

1

Rekommenderad städfirma på Östermalm

Är det viktigt för dig att företaget du anlitar har bra recensioner?

Som städföretag så ser vi detta som ett bra kvitto på att vi faktiskt levererar ett bra arbete till våra kunder vilket är det ultimata målet för oss. 

De kunder som anlitar oss för städhjälp är i väldigt stor utsträckning nöjda vilket vi tycker är otroligt roligt.

Genom vår uppföljningssystem så kan vi se att vi har ett NPS-Score på 73-80% månad efter månad. Det vill säga att av alla som anlitar oss för städhjälp hemma så lämnar 8 av 10 kunder ett betyg som är högre än 8. 

Våra kundomdömen finner du på reco.se.

2

Städfirma med utbildade städare på Östermalm

Städhjälp från oss på Östermalm utförs enbart från utbildade städare som är professionella inom yrket. All personal pratar självklart Svenska eller Engelska så att man enkelt kan kommunicera och vi tar utdrag ur belastningsregistret. 

Med andra ord så har vi en tydlig rekryteringsprocess så att du som anlitar Städade Hem kan känna dig trygg och säker när vi tar hand om städningen.

Självklart så är det även otroligt viktigt med välmående hos vår personal och genom kollektivavtalet säkerställer vi goda villkor och vi jobbar efter målsättningen: Mår vår personal bra och trivs så kommer du som kund få den service du förtjänar.

Vi jobbar efter visionen “Mår vår personal bra och trivs så kommer du som kund få den service du förtjänar”. 

3

Vi som städföretag tar ansvar för miljö och att agera hållbart

Tillsammans gör vi skillnad på riktigt. Vi använder i så stor utsträckning som möjligt miljövänliga rengöringsmedel som är bra för miljön i stort, dig som kund och våra medarbetare.

Vår personal åker i största mån kollektivtrafik till våra kunder för att på ett effektivt och hållbart sett transportera sig mellan kunderna.

När du bokar ett hembesök från oss på Städade Hem så bjuder vi på ett gratis städkit värde 750kr.

Mer om vår städhjälp på Östermalm

Som städföretag fokuserar vi på att leverera städhjälp där du som bor på Östermalm kan komma in genom dörren hemma eller på kontoret och känna ett lugn i kroppen.

Vanliga frågor och svar

Städade Hem utför de allra flesta städtjänster på Östermalm. Vi utför städhjälp i alla dess former och bland annat utför vi hemstädning, storstädning, fönsterputs, kontorsstädning och golvvård. 

Vi som städfirma har följande alternativ tillgängliga för dig som privatkund:

Varje vecka
Varannan vecka
Var fjärde vecka

Många kunder frågor oss om vi kan erbjuda var tredje vecka, men tyvärr så kan vi inte det. Det blir fel i vår schemaläggning om vi har en ojämn frekvens vilket skulle leda till att du inte skulle få samma återkommande städare. 

Beroende på hur stort du bor på Östermalm så tar det olika lång tid. 

Vi har 3 timmar städning som minimitid vid städning hemma, på kontor så är det annorlunda. 

0-90kvm – 3 timmar städning
91-140 – 4 timmar städning
141-180 – 5 timmar städning
181-240 – 6 timmar städning

Sedan beror det självklart på vilken städfrekvens du väljer vid städhjälp hemma. 

Självklart så kan vi göra förändringar i checklistan vid en hemstädning för att anpassa det efter era behov och önskemål så att ni får hemstädning precis så som ni vill ha det. 

Dessa önskemål går vi då igenom vid hembesöket och sätter upp riktlinjer så att det blir tydligt för städaren. Dessa önskemål läggs in i vårt affärssystem som följer med under tiden ni är kund hos oss. 

Som städföretag är vi i så stor utsträckning som möjligt flexibla.

Normalt sett kan vi alltid komma igång med ett städabonnemang inom en (1) till två (2) veckor. 

Vid första städningen brukar vi alltid börja med en grundligare hemstädning. Hemstädningen utförs då under några timmar extra vid första städtillfället.

Ser vi däremot att behovet av en storstädning finns vid kundbesöket kommer vår kundrådgivare återkoppla dig som kund om detta. 

Olyckor kan hända, det vet vi. Däremot så händer de sällan vid en hemstädning. Men om någonting skulle gå sönder så har vi självklart ansvarsförsäkring genom trygg-hansa. Om det är en kruka eller liknande som gått sönder, då brukar vi efterfråga ert kontonummer för att därefter skicka över pengarna. 

Om vi ska se till vad de allra flesta av våra kunder har så är det varannan veckas städning.

Detta tycker vi är en bra frekvens för dig som vill ha det rent och fint hemma kontinuerligt innan det gror igen. 

En del kunder som antingen vill ha det väldigt rent vecka efter vecka abonnerar på varje vecka städning. Detta är vardagslyx på hög nivå och det är också det alternativet vi rekommenderar om du vill kunna koppla av vecka efter vecka. 

Abonnemang löper tillsvidare med en ömsesidig uppsägningstid om 30 dagar. 

Våra allmänna villkor finner du här.

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar