Behöver du hjälp med städning på ditt landställe i Stockholms Skärgård?

Kanske har du likväl som många andra som ett sommarställe eller landställe i Stockholms Skärgård men känner att du inte mäktar med att ta hand om städningen, fönsterputsningen eller gräsklippningen.

Vi hjälper idag flertalet kunder ute vid Sandhamn, Nämdö, Runmarö, Ladholmen, Stavsudda, Munkö men även många andra öar i Stockholms Skärgård med olika typer av servicetjänster.

Såklart hjälper vi även till på andra öar som exempelvis Tynningö! Där har vi faktiskt idag flertalet städabonnemang vilket är roligt. 

Nedan förklarar vi närmre hur du bokar storstädning, hemstädning, fönsterputs & gräsklippning av oss men även annan information för hur vi arbetar med städningar ute i skärgården.

Hur bokar jag då en av era servicetjänster i Stockholms skärgård?

1. Börja med att kontakta oss

Jo, det första du börjar med är att kontakta oss på kontakt@stadadehem.se eller att ringa oss på 08-571 444 55.

2. Berätta lite om uppdraget

Du förklarar på vilken av alla öar i skärgården du bor och beskriver vad du önskar hjälp med till oss.

Om det är någon information som vi saknar så ställer vi några kontrollfrågor så att det går enkelt till när vi väl är ute på ön. ( Vi vill ju att det skall gå rätt till från början och att vi har med oss rätt material så att vi kan klara uppdraget vi tar oss an. ) 

3. Vi kommer överens om en dag och tid för städningen. 

I skärgården krävs det lite extra planering, man ska matcha Waxholmsbåtarna eller taxibåten från Stavsnäs eller den hamn som ligger bäst till. 

4. Påminnelse dagen innan – Städning – Uppföljning

Precis som ovan rubrik myntar så kommer en påminnelse dagen innan till dig som kund per din telefon så att du kan känna dig trygg med att vi kommer dagen efter. 

Vi utför städningen eller någon av de andra tjänsterna vi erbjuder och gör det med hög kvalité.

Efter att vi är klara så bekräftar våra medarbetare uppdraget och vi skickar ut ett uppföljningsmeddelande till dig som kund. 

Ganska enkelt va? Kontakta oss redan nu på kontakt@stadadehem.se! Vi ser fram emot att hjälpa dig. 

En hel del frågor kommer även från våra kunder kring hur vi arbetar ute på öarna och jag tänker att vi går igenom det här nedan. 

Hur tar ni er ut till öarna i Stockholms skärgård?

För att ta oss ut till öarna i Stockholms Skärgård så tar vi antingen egen båt, Waxholmsbåt eller taxibåt. Normalt sett är det billigaste och enklast alternativet att just ta Waxholmsbåt eller båttaxi. 

Hur mycket debiterar ni för era servicetjänster i skärgården?

Vi debiterar enligt vår ordinarie timtaxa om 235kr timmen efter rut avdraget. Däremot så börjar vår debitering från att vi kommer till hamnen där vi åker ifrån. 


Exempel: Tar det två timmar från Sandhamn och tillbaka och sedan så städar vi där i fyra timmar så debiterar vi för sex (6) timmar. 


Även en serviceavgift kan läggas till för medtag av städmaterial och annat. 

Måste jag vara på plats vid städningen?

Såklart inte! Med dagens tekonologi så kan vi ordna det mesta, vi kan till och med gå igenom städningens behov via telefon. En av våra medarbetare ringer då upp dig och du tillsammans med denna person går då igenom uppdraget i fråga. Simple as that! 

Något jag bör tänka på utöver det vanliga?

Vi har erfarenhet från det mesta, vi kollar igenom så att alla vattenkranar är avstängda, att kyl och fryst är stängda, lamporna är släckta, larmet är på och att dörrar och fönster är låsta/ stängda. 

Allt för att du skall kunna komma ut till ditt land/ sommarställe och koppla av i lugn och ro. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

One Reply to “Behöver du hjälp med städning på ditt landställe i Stockholms Skärgård?”