Kontakta oss
kontakt@stadadehem.se

Kundtjänst
08- 571 444 55

När du bokar en storstädning så gör vi allt det där som man kanske vanligtvis inte gör.
Vi lyfter, flyttar och vänder på det mesta för att ditt hem ska bli så rent som möjligt!

25 kr/kvm

Kvalitetsgaranti

Vi står för allt städmaterial

Fast pris oavsett tidsåtgång

hemstädning bromma

Storstädning med nöjd kund garanti

Vissa delar av hemmet glöms lätt bort och ibland blir man förvånad över hur enkelt damm och smuts letar sig in i skrymslen. Vid en storstädning gör vi lika rent som vid en flyttstädning, med den lilla skillnaden att alla möbler och saker får stå kvar på sin plats.

Städhjälp när den behövs som mest eller när det skall vara så där extra fint

Innan visningsstädning, efter sommaren eller till julens festligheter så brukar tiden bli knapp och städningen prioriteras i sista hand. Det är där vi kommer i in i bilden och hjälper dig med storstädningen. Vi ser till att få ditt hem att bli rent och fint.

Du bestämmer vad som skall städas 

Vill du att hela huset skall städas eller att enstaka rum skall städas avgör du helt själv. Städar vi hela huset debiterar vi ett kvm pris och vid enstaka rum går vi över till vårt ordinarie timpris.

Hur gör jag för att boka storstädning på er hemsida? 

Alternativ 1 är att boka via vårt formulär, det är lite matigare att fylla i men där finns all information som vi behöver för att leverera ett utomordentligt bra arbete.

Alternativ 2 är att skriva in ditt telefonnummer i ett formulär eller höra av dig till oss via något annat formulär så återkopplar vi dig så fort vi kan.

Självklart så har vi en checklista samt tydliga rutiner som samtliga vardagsförgyllare följer!