Städfirma Tyresö

Städfirma Tyresö

ACHOO! Prosigt! Trött på att se och känna av dammet hemma eller på kontoret? 

Många privatpersoner hör av sig till oss då känner precis så och de vill ha hjälp med professionell städhjälp i Tyresö.  

Är du på jakt efter kontorsstädning så rekommenderar vi dig att gå vidare här! Du som privatperson kan fortsätta nedåt på denna sida. 

Att det snabbt blir smutsigt i ett hem med barn, jobb, matlagning, vänner och familj som kommer över är det ingen som undviker.

Det är här vi som städfirma kommer in i bilden och hjälper dig med kvalitativ städhjälp till bra pris. 

Städfirma Tyresö

Recensioner

Stefan Slätt

Vi är mycket nöjda med vår veckovisa hemstädning sedan snart 2 år tillbaka. Kundfokuserade, lösningsorienterade och kvalitetsmedvetna hela vägen ut. Alltid snabba svar vid ev frågor om byte av dagar etc. Kan starkt rekommendera Städade Hem. Läs mer

Petter Carlström

Väldigt nöjd med städning och bemötande från vår städare och Oscar. Proffessionelt, proaktivt och trevligt! Läs mer

Barbara Andor

Trevlig bemötande, samt fint städning! Läs mer

Emma Bergkvist

Bästa städningen vi någonsin haft. Alltid super snyggt hemma med det lilla extra! Läs mer

Anna Almberg

Noggranna, trevliga och gör alltid det lilla extra. En väl investerad avlastning i vår vardag. Läs mer

Ove Johansson

Fick kontakt genom rekommendation och efter lite kommunikation kring våra önskemål så har vi idag en mycket bra städning hemma hos oss. Vi är oerhört nöjda med Mavluda-tack! Läs mer

Städfirma Tyresö
Stefan Slätt
Städfirma Tyresö
Petter Carlström
Städfirma Tyresö
Barbara Andor
Städfirma Tyresö
Emma Bergkvist
Städfirma Tyresö
Anna Almberg
Städfirma Tyresö
Ove Johansson

Varför välja oss?

Svensk/ Engelsk talande personal

Alla medarbetare kan prata väl på antingen Svenska eller Engelska. Det skall vara enkelt att kommunicera.

Kollektivavtal

Vi är medlemmar inom Almega Tjänsteförbunden och omfattas av kollektivavtal och kollektivavtalade försäkringar.

Alltid samma städare

Vårt ansvar mot dig som kund är att samma vardagsförgyllare utför städningen hos dig vid ett städabonnemang.

Kvalitetsgaranti

Vi har kvalitetsgaranti på samtliga av våra tjänster så att du som kund kan känna dig ännu tryggare.

Städfirma i Tyresö med fokus på långsiktighet

Har du tidigare haft städhjälp hemma men inte riktigt varit nöjd över lång tid? Eller känner du bara helt enkelt att du vill komma igång med städningen hemma? 

Vi på Städade Hem vill med detta sagt säga att vi är ett städbolag som tror på långsiktighet och allting börjar i grund och botten om ett företag med sunda värderingar som gör att våra medarbetare stannar i företaget. 

Mer om oss och hur städhjälp hemma i Tyresö fungerar informerar vi om nedan.

1

Städbolag som är rekommenderat av hundratals kunder

Anlitar du hellre ett städföretag i Tyresö som har blivit rekommenderat av hundratals än en städfirma som inte visar en enda recension?

Inte för att skryta, men vi har levererat tusentals städningar och har genom åren samlat på oss hundratals recenssioner från våra kunder. Det bästa med det hela är att de allra, allra flesta är utomordentligt nöjda med städhjälpen de får av oss!

Vi har till dagens datum utfört städ i tusentals bostäder och vi vet precis hur vi kan hjälpa dig med regelbunden städhjälp i Tyresö. 

Med vår automatiska uppföljning av alla våra städuppdrag så kan du efter varje utförd städning lämna ett betyg som kommer direkt in till vårt system så att vi alltid vet att kvalitén är på topp. 

Via vårt uppföljningssystem så kan vi se att vi har ett NPS-Score månad efter månad på 73-80%. 

Våra kundomdömen finner du på reco.se.

2

Städbolag med yrkesskickliga medarbetare

Städhjälp som utförs av Städade Hem sker med utbildad städpersonal. 

För oss är det en självklarhet att du som bor på Tyresö skall få den absolut bästa städservicen och då krävs det att vi tar ansvar för att du som anlitar oss som städfirma får det. 

Exempelvis så går alla som börjar arbeta hos oss på Städade Hem en utbildning innan de anställs hos oss på Städade Hem. 

Denna utbildning är uppsatt internt och sker under 1-5 dagar beroende på hur det går. Detta gör att vi kan kvalitetssäkra all vår personal innan de sätts ut i arbete, jättebra tycker vi och det bästa med det hela är att våra befintliga kunder är väldigt nöjda med det. 

Vi jobbar efter visionen “Mår vår personal bra och trivs så kommer du som kund få den service du förtjänar”. 

Alla medarbetare som anställs tar vi självklart utdrag ur belastningsregistret ifrån så att vi ser att det är en trygg person som anställs. Allt för att du som bor på Tyresö skall få trygg städhjälp hemma eller på kontoret. 

3

Miljövänlig städhjälp i Tyresö

All städhjälp som utförs av oss i Tyresö och övriga delar av Stockholm sker med miljövänliga rengöringsmedel. När du bokar hemstädning i Tyresö från oss så bjuder vi alltid på ett första städkit värde 500kr. 

De allra flesta som jobbar med städning hos oss på Städade Hem åker kollektivtrafik till våra kunder, detta är också ett sätt för att kunna spara på miljön och leverera prisvärd städhjälp till dig som bor i Tyresö. Om det behövs bil till din bostad ute i Tyresö så har vi självklart även bilburen personal!

Utöver detta så jobbar vi aktivt med att verka som en hållbar städleverantör i stort. 

Mer om oss som städföretag i Tyresö

Som städfirma jobbar vi för att det skall vara enkelt och smidigt att anlita oss för städhjälp i Tyresö.

Vanliga frågor och svar

Städade Hem kan hjälpa dig som privatperson med en rad olika tjänster. Primärt hemstädning, storstädning, flyttstädning, visningsstädning och fönsterputs. All vår städhjälp utförs självklart av utbildad personal.

Vi som städfirma levererar hemstädning i Tyresö med tre stycken olika frekvenser.

Varje vecka
Varannan vecka ( mest populärt )
Var fjärde vecka

Anledningen till att vi inte erbjuder var tredje vecka är för att det inte fungerar för oss då det ständigt bryter i schemaläggningen vilket gör att du inte kan få samma städare.

Ungefär så här lång tid estimerar vi att det tar att städa din bostad i Tyresö.

Men det varierar beroende på hur många ni är i bostaden samt om ni har husdjur och hur väl ni tar hand om bostaden i stort.

Vi har 3 timmar städning som minimitid vid städning hemma, på kontor så är det annorlunda. 

0-90kvm – 3 timmar städning
91-140 – 4 timmar städning
141-180 – 5 timmar städning
181-240 – 6 timmar städning

Sedan beror det självklart på vilken städfrekvens du väljer vid städhjälp hemma. 

Självklart så kan vi göra förändringar i checklistan vid en hemstädning för att anpassa det efter era behov och önskemål så att ni får hemstädning precis så som ni vill ha det. 

Dessa önskemål går vi då igenom vid hembesöket och sätter upp riktlinjer så att det blir tydligt för städaren. Dessa önskemål läggs in i vårt affärssystem som följer med under tiden ni är kund hos oss. 

Som städföretag är vi i så stor utsträckning som möjligt flexibla.

Normalt sett kan vi alltid komma igång med ett städabonnemang inom en (1) till två (2) veckor. 

Vid första städningen brukar vi alltid börja med en grundligare hemstädning. Hemstädningen utförs då under några timmar extra vid första städtillfället.

Ser vi däremot att behovet av en storstädning finns vid kundbesöket kommer vår kundrådgivare återkoppla dig som kund om detta. 

Olyckor kan hända, det vet vi. Däremot så händer de sällan vid en hemstädning. Men om någonting skulle gå sönder så har vi självklart ansvarsförsäkring genom trygg-hansa. Om det är en kruka eller liknande som gått sönder, då brukar vi efterfråga ert kontonummer för att därefter skicka över pengarna. 

Om vi ska se till vad de allra flesta av våra kunder har så är det varannan veckas städning.

Detta tycker vi är en bra frekvens för dig som vill ha det rent och fint hemma kontinuerligt innan det gror igen. 

En del kunder som antingen vill ha det väldigt rent vecka efter vecka abonnerar på varje vecka städning. Detta är vardagslyx på hög nivå och det är också det alternativet vi rekommenderar om du vill kunna koppla av vecka efter vecka. 

Abonnemang löper tillsvidare med en ömsesidig uppsägningstid om 30 dagar. 

Våra allmänna villkor finner du här.

Var jobbar vi

Vi utför städning i Stockholm - Norrort & västerort

Stockholm norrort och västerort brukar normalt sett inkludera Danderyd, Täby, Sollentuna, Bromma, Solna och Sundbyberg. Vi på Städade Hem städar idag i hela Stockholm men i norrort och västerort så har vi en hel del kunder som använder oss för städning hemma. Vi som städföretag i Stockholm levererar professionell städhjälp i dessa områden och ser till att förenkla din vardag. Med städning från Städade Hem får du professionell städning från kompetent personal.

Vi utför städning i Stockholm - Söderort

På Städade Hem har vi en större del av våra kunder i Österort och Söderort. Primärt så städar vi i Nacka, Värmdö, Huddinge och Älvsjö men vi täcker alla orter här, vi städar även såklart ute på Lidingö. För oss är det otroligt viktigt att personalen står under bra villkor, därför har vi som städbolag självklart kollektivavtal. Om du är intresserad av att anlita oss för hemstädning, storstädning, kontorsstädning eller någon av våra andra tjänster så är ni varmt välkomna att höra av er till oss.

Vi utför städning i Stockholms innerstad

Städade Hem är ett städföretag i Stockholm, Nacka och grundades 2016 ute på Värmdö och det var där vår resa började. Sedan dess har vi som städbolag växt organiskt och idag är vi cirka 60 medarbetare på företaget. Målet sedan dag ett har varit att förenkla vardagen genom professionell städning med hög kvalité. Om du som privatperson eller företag är intresserad av att anlita oss som städföretag för hemstädning, storstädning, fönsterputs eller kontorsstädning i ditt hem så är du varmt välkommen att kontakta oss på Städade Hem.

Bli kontaktad av oss

Skriv in ditt telefonnummer så hör vi av oss
till dig inom 12 timmar