Städföretag Nacka

Städföretag Nacka vi levererar professionell städhjälp

Vi är ett städföretag i Nacka som kan hjälpa dig med städhjälp hemma eller på kontoret.

Men vi vill inte vara för självgoda, konkurensen är stenhård och det finns många städföretag som erbjuder hemstädning i Nacka och även kontorsstädning. 

Vi tänkte nedan förklara mer om hur vi jobbar för att du som kund skall få den bästa städhjälpen. 

Allt för oss börjar med kompetent & professionell personal

För att du som kund skall få den allra bästa hemstädningen i Nacka från oss så krävs det att vi har den absolut bästa personalen likväl. 

För att kvalitetssäkra detta så gör vi alltid en utvärdering av de som skall börja hos oss. Vi kallar det “LU” lärlingsutvärdering. 

Här får städaren tillsammans med en handledare hos oss på Städade Hem gå igenom hur vi städar på Städade Hem för att säkerställa hög & jämn kvalité på våra hemstädningar

Vi går igenom städrutiner, städmedel, känsliga ytor, bemötande mot kund, hur vi jobbar med nyckelhantering, larmhantering och hur vi arbetar om något skulle gå sönder vid städningen. 

För att du som bor i Nacka skall få den absolut bästa hemstädningen så finns det inget viktigare än personalen som utför städningen just, men det finns såklart än viktigare aspekter att ta hänsyn till innan själva städningen påbörjas.


Exempel på detta kan vara att städföretaget tar utdrag ur belastningsregistret, att företaget har kollektivavtal som garanterar bra villkor för städpersonalen, att företaget har ansvarsförsäkringar, att företaget har en professionell arbetsledning och även att företaget är ekonomiskt & miljövänligt hållbart. 

Mer om det tänkte vi gå igenom nedan. 

Vi är ett städföretag i Nacka med personal som har kollektivavtal

För oss är det allra viktigaste att våra vardagsförgyllare jobbar under bra villkor. Därför har vi kollektivavtal med Almega


Anledningarna till att ha kollektivavtal är många men de allra främsta är just att det innebär mer ordning och reda och vi i företaget har alltid något att luta oss tillbaka på. 

Det andra som även det är otroligt viktigt är de förmånliga försäkringspaketen som tryggar våra medarbetare och som leder till att vi kan behålla våra medarbetare under en lång tid. 

Långsiktighet är så otroligt viktigt vid hemstädning Nacka och vi vill att du som anlitar oss för städning i ditt hem skall få samma städare i så stor utsträckning som möjligt med personal under bra villkor. 

Städföretag Nacka

Tryggt & pålitligt städföretag Nacka som tar ansvar

Precis som ovan rubrik myntar så är vi inte bara ett lokalt städföretag i Nacka med kontor i Nacka Forum.

Vi är ett städföretag som tar stort ansvar för att du som kund hos oss skall få den absolut mest trygga & pålitliga städhjälpen i ditt hem eller på ert företag. 

Vi har ansvarsförsäkring via trygg hansa

Exempelvis om någonting skulle gå sönder vid hemstädningen så finns vi alltid där och hjälper dig i ärendet. 

Vi har ansvarsförsäkring via trygg hansa som täcker skador upp till 10mkr.

Städföretaget i Nacka med kvalitetsgaranti

När du anlitar oss så har du även kvalitetsgaranti på utförd städning. Det vill säga att du kan “reklamera” städningen och vi kommer då tillbaka kostnadsfritt.

Reklamationer på våra städningar händer däremot väldigt sällan.


I vilka områden städar ni i Nacka?

Ibland får vi frågan om vi täcker hela Nacka, det vill säga Saltsjö Boo, Kummelnäs och Saltsjöbaden bland annat.


Och svaret på den frågan är att såklart gör vi det! 

Vi har personal som städar i dessa områden idag, vi tar oss dit ni bor helt enkelt. 

På företaget har vi bilburna medarbetare som kan ta sig dit du vill helt enkelt. 

Hemstädning i Saltsjöbaden är något som sker på daglig basis och vi har mycket av våra kunder där idag som prenumererar på vårt städabonnemang. Vi har även en rad kunder som abonnerar på hemstäd i Saltsjö-Boo.


Flest rekommendationer online som städföretag i Nacka

Eftersom att vi följer upp samtliga av våra städningar med hjälp av ett NPS betyg system så vet vi att vi har väldigt nöjda kunder. 

Du som anlitar oss för hemstädning i Nacka kommer alltså också ha möjligheten att lämna betyg på vår städning. Detta är något som vi anser är otroligt viktigt för att verka som ett seriöst städföretag i den stora konkurrens som finns på marknaden idag.

Feedback och rekommendationer är även otroligt viktigt att visa för våra medarbetare. 


Att lyfta fram positiva rekommendationer för våra medarbetare som utför hemstädningar är väldigt viktigt. Detta inger ett lugn, förtroende och mer vilja till våra medarbetare. 

Reco.se

 Så gör du för att boka hemstäd i Nacka

Normalt sett vill de som skall anlita oss för hemstädning i Nacka se vad vi har för prissättning. Priser för hemstädning kan du enkelt kalibrera fram genom vårt hemstädsformulär som du finner här.

Där ser du vårt timpris samt ett estimerat pris för städhjälpen i din bostad. 

Det första du gör.

Du avgör om du vill boka in städningen direkt via telefon eller om du vill boka ett kostnadsfritt hembesök för att gå igenom dina önskemål och för att få träffa och höra mer om oss. 

Bokning via telefon rekommenderas enbart om du haft hemstädning sedan tidigare! 

Vid hembesöket går vi igenom allt som är viktigt när det gäller städningen i din bostad samt egna önskemål om vilken frekvens du önskar på städningen samt vilka dagar & tider du vill att vi ska komma. 

Vi går då även igenom våra allmänna villkor, hur rutavdraget fungerar, nyckelhantering och dylikt. 

Andra steget

Det andra steget är att vi kollar igenom vårt schema för att se vem som är tillgänglig för att städa hemma hos dig. 

Därefter skickar vi över ett förslag till dig som du sedan bekräftar.

Steg tre – äntligen städning! 

När du väl bekräftat så kommer vi ut enligt föreslaget önskemål och ser till att din bostad i Nacka blir ren och fin. 

Efter det så följer vi såklart upp städningen så att vi vet att du som kund är nöjd och att allting har gått som det ska. 

Svårare än så är det inte! 


Har du några frågor eller funderingar?

Kontakta oss så hjälper vi dig.


Annars hoppas vi att du tar kontakt med oss antingen via mail eller telefon nedan eller varför inte boka ett kostnadsfritt hembesök!