Städhjälp Nacka

Vi hjälper dig med bra städhjälp Nacka

Om du är på jakt efter ett städföretag som kan hjälpa dig med städhjälp Nacka eller omkringliggande områden såsom Hammarby Sjöstad, Kvarnholmen, Finnboda, Saltsjöbaden, Saltsjö Boo eller Kummelnäs så har du kommit helt rätt.

På Städade Hem är vi väldigt kundorienterade och försöker alltid leverera städning som överträffar kundens förväntningar.

Som namnet myntar utför vi städhjälp hemma, men vi utför även städhjälp i Nacka till företagskunder likväl. Där är det primärt kontorsstädning vi hjälper er med.

Vad gör vi på Städade Hem för att leverera bra städhjälp i Nacka?

På Städade Hem sätter vi alltid våra medarbetare i fokus, när vår personal mår bra och trivs så får du den städhjälp ni förtjänar.

Som städföretag har vi självklart kollektivavtal för att våra medarbetare och kunder skall känna sig trygga att jobba med oss.

Städhjälp Nacka

Vi följer kontinuerligt upp vår städhjälp i Nacka

Alla städuppdrag som utförs hos privatpersoner får regelbundet uppföljningsmeddelanden skickade till sitt angivna nummer på Städade Hem.

Detta har visat sig vara väldigt positivt och har även gjort att vi kunnat skapa en städtjänst som väldigt många i Nacka uppskattar och rekommenderar. Mer om våra rekommendationer kan du hitta på reco.se.

Alltid samma städare vid städningen hemma eller på kontoret

Som vi varit inne på tidigare är vårt fokus alltid att se till att våra medarbetare mår bra och trivs.

Detta bidrar till positiva synergier för dig som kund hos oss då ni kan få städning av en och samma städare regelbundet. Allt för att städhjälpen för dig som bor i Nacka skall bli så smidig och långsiktig som möjlig.

Oavsett om du behöver hjälp med kontorsstädning i Nacka eller städhjälp så kommer vi att kunna leverera hög jämn kvalité.

Skulle personen som städar hemma hos er däremot vara sjuk, då får ni självklart återkoppling från oss innan personen städar.

Är du i behov av storstädning eller hemstädning?

Vi är specialister på hemstädning i Nacka, men även storstädning såklart.

Så självklart hjälper vi till med detta!

Om du vill boka hemstädning och vill få den absolut bästa städhjälpen i Nacka så kommer vi normalt sett ut på ett kostnadsfritt kundbesök för att kunna gå igenom era behov av städhjälpen och lägga fram det absolut bästa städupplägget i er bostad.

Oavsett om du bor i Hammarby Sjöstad eller längst ut vid Saltsjöbaden så kommer vi mer än gärna ut till er för att dels få ett ansikte på er som kund men även för att skapa rätt förutsättningar för ett långsiktigt samarbete.

städhjälp nacka

Vad kostar städhjälp från er?

Vi utgår alltid från ett timpris där vi sedan estimerar hur lång tid städningen kommer att ta för att städa er bostad.

Normalt sett brukar vi räkna på cirka 3-4 timmar vid en yta på 100kvm vid varannan veckas städning.

Tiden är däremot inte fastslagen i sten utan varierar från kund till kund. När vår kundrådgivare åker ut till er som önskar städhjälp i Nacka så får ni ett estimat så fort vi gått igenom bostaden.

Miljövänlig städhjälp i Nacka

Som städfirma i Nacka så tar vi miljön på stort allvar och använder oss i största möjliga utsträckning av miljövänliga och svanenmärkta rengöringsmedel.

Till dig som privatperson som abonnererar på vår städhjälp får du alltid ett gratis städkit med städmedel, microfiberdukar och mopp vid första tillfället. De medel som vi lämnar över är såklart svanenmärkta då!

För de vi hjälper med kontorsstädning Nacka med så fyller vi kontinuerligt på med svanenmärkta produkter för att städningen skall flyta på så bra som möjligt.

Utöver detta så tar vi även ansvar genom att de flesta medarbetare åker kommunalt till våra kunder i Nacka då det finns goda kommunala resemedel i området.

Behöver du hjälp med städhjälp Nacka?

Kontakta då gärna oss så besvarar vi dig så fort vi kan.

Tryck på någon av knapparna nedan för att kontakta oss!