Fördelar med att anlita en fönsterputsare

video
Datum

16 november 2022

Författare

Noomi

Kategori

Städtips

Dela:

Fönstren bör putsas åtminstone två gånger om året, men det är många som skjuter på det tills de är riktigt smutsiga. Resultatet är inte bara att man stör sig varje gång man tittar ut, utan även att glaset kan repas när man väl putsar det.


Proffsig personal och utrustning

Att putsa fönster ser lekande lätt ut när man tittar på någon som vet vad de sysslar med. Men att göra det själv när man varken har kunskapen, skickligheten eller redskapen som behövs kan vara knivigt. Ofta slutar det med frustration och randiga fönster.

Våra fönsterputsare har putsat hundratals, om inte tusentals fönster och de vet precis hur de ska göra. Dessutom använder vi förstklassigt material som gör fönstren skinande rena. Det enda du behöver göra är att plocka undan så att vi kommer åt fönstren. Vi fixar resten.

Vi ser till att alla som jobbar hos oss har fått rätt utbildning. Alla pratar svenska eller engelska så att det är lätt för er att kommunicera med varandra. Och alla är måna om att dina fönster ska bli renare än någonsin.

Kombinera fönsterputs med hemstädning

När vi ändå är på plats hjälper vi gärna till att städa resten av ditt hem när vi är klara med fönstren. Du kan välja själv om du vill kombinera fönsterputsen med en vanlig hemstädning eller om du vill slå på stort och göra en storstädning. Ett vårstädat hem med rena fönster är svårt att toppa!  

Om du märker att dina fönster lätt blir smutsiga, till exempel om det är mycket trafik där du bor, kan du abonnera på fönsterputs. I våra abonnemang ingår en putsning sex gånger om året. Hur mycket det kostar beror på hur många fönster som ska putsas.

Begär en offert här för att få reda på priset för just dina fönster.